| andreiian2007 a întrebat:

Salt TPU! Am inceput scoala de soferi de ceva timp si am ajuns pana in momentul de față sa termin 6 sedinte. Pe masura ce fac cate o sedinta incep sa progresez sa fiu cu ceva anume mai bun decat am fost data trecuta dar undeva nu reusesc sa o fac si ma simt usor descurajat. M-as fi asteptat deja sa reusesc incepand cu sedinta nr 5 este vorba de schimbarea in mers a treptelor de viteza fara sa smuceasca usor masina dar nu la retrogradare ca acolo ma descurc mai bine nu smuceste masina. Chiar daca nu ma grabesc si accelerez in momentul in care ambreiajul incepe sa cupleze undeva gresesc si putin mai smuceste si nu stiu unde greșesc. Mi-am intrebat instructorul despre asta mi-a zis ca da trebuie sa accelerez odata ce ambreiajul este in punctul de lucru dar totusi nu reusesc. Vreau un raspuns cat mai simplu si corect care sa imi fie de ajutor.

2 răspunsuri:
| nexuadrian a răspuns:

Până la urmă o să îl iei și după 2 ani te uiți în spate și vezi ce repede a trecut timpul, când o să obți carnetul după ceva timp o să mergi cu mașina de parcă ai carnetul de o viață