Ar trebui sa fii deja la o profesionala auto.
Insa nu-i bai, nici eu nu m-am dus, pentru ca am preferat sa stau printre colegii de la liceu teoretic. Cei de la profesionala erau cam 'tarani', la propriu. Nu erau nici macar din oras.
Am lucrat cu un vecin mecanic, incepand de la 16 ani, dupa ore, si asa am adunat ceva experienta.
M-am decis insa sa trec pe vopsitorie-tinichigerie, am invatat putina meserie cu cativa particulari, m-am inscris la un curs, am mers intr-un service mare pentru practica, am lucrat cateva luni la ei, si in prezent am un atelier unde fac si mecanica (cu acel vecin), si tinichigerie singur.
Daca nu aveam teren si scule pentru atelier, puteam sa raman la service-ul unde am facut practica, ca la tinichigerie putini se baga, deci concurenta e mica. La mecanica e concurenta mare, daca nu esti 'iute', te plateste prost si asteapta sa pleci singur.
Daca vrei mecanica, dupa ce termini liceul te apuci de un curs, sau poate chiar o scoala postliceala. Acolo vei invata tot ce trebuie.
Ti-as recomanda si partea de electrica auto, e mai curata si mai 'banoasa'.
Ca sa ajungi sa faci modificari la motoare si nu numai, ar cam trebui sa tragi tare, sa devii inginer AR (autovehicule rutiere), dar te avertizez ca e o facultate destul de grea, si e concurenta mare la admitere.
Trebuie sa faci o profesionala in domeniul reparatiilor pe partea mecanica, incepi sa lucrezi la un atelier amarat sa prinzi cativa ani vechime apoi aplici cv la firme de tunning din Romania unde crezi ca iti convine
anonim_4396 întreabă:
Dragon999 întreabă: