| marishkanu a întrebat:

Am aproape 18 ani si parinti mi-au pus suma de 15 000 euro sa-mi iau masina si nu stiu daca sa imi iau o masina noua sau una la mana a doua. Ziceti-mi si mie ca ati face in locul meu Am gasit un golf V r32 full din 2009 la 14 500 euro sau o scoda octavia 1.9 tdi noua la 15.000 de euro si nu prea are nimic dotari doar abs servo geamuri electrice fata si clima. spuneti-mi parerea voastra. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Landied a răspuns:

Http://chrysler.anunturi-auto.4tuning.ro/......06722.html
ce zici de asta
http://www.auto.ro/chrysler-300c/616650.html
si asta e misto
http://adfarm.mediaplex.com/......03-26534-0
asta e o masina simpatica
in primul rand trebuie sa te incadrezi in bani
sa te interesezi la masina care o cumperi sa vezi cat consuma, cat costa sa o ingrijesti, stii tu, ca dupa aia iti va da batai de cap. te va scruge de bani.Mai sunt BMW, Ford, Audi, dar cele mai bune, parerea mea, is cele enumerate mai sus. Iar daca vrei ceva 4X4, la mana a doua gasesti un Lincoln Navigator, Cadillac Escalade, Hyunday Santa Fe(asta o are tatal meu si consuma foarte putin si merge foarte bine, e masina puternica). Cam asta!

10 răspunsuri:
| remus a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-ti gasesti o masina, marca serioasa pana in 100. 000km, pret pana in 11000 euro, iti raman bani pentru inscriere, numere, etc. rationamentul meu, ori ce masina noua dupa o saptamana de folosinta, daca vrei sa o vinzi, pretul este la 70-80 % din valoarea initiala, mergi la arad si gasesti tot ce-ti doresti, succes... sa ai noroc!

| TotEu_8405 a răspuns:

Masina noua
Daca iei second hand nu ai de unde sa stii ce e sub capota!

| TotEu_8405 a răspuns:

Ps:iti recomand un chevrolet cruze

| alecs94 a răspuns:

Ia-ti un logan nou de 1, 6 si puneti toate dotarile la el si agungi pe la 11 mi de euro si merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O masina noua... iti recomand una mica si mai economica cum ar fi:toyota aygo, citroen c1, peugeoto 207, chevrolet cruze etc.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Pentru ca in curand vei implini 18 ani si nu ai prea multa experienta in domeniu auto, iti recomand sa-ti cumperi o masina noua. O masina veche nu stii ce surprize ai dupa ce o cumperi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" parinti mi-au pus suma de 15 000 euro sa-mi iau masina " ...este clar ca vor sa scape de tine, sa te vad prin pomi!
Daca ai aproape 18 ani, sigur ai niste parinti inconstienti. ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adolf, poate ai face un bine omenirii si ne-ai scuti de prostiile tale. bea furadan! urgent!

| ReptarX a răspuns:

Eu zic sa iti cumperi o masina diesel pentru consum. Vorbind de o masina la mana a II-a spun sa iti alegi un Passat cat mai noi, un A4 sau o Octavi, nici de gand una americana pentru ca piesele si intretinerea sunt foarte scumpe.Cel mai bine e sa iti cumperi o masina noua.Un logan nu cred ca merita 11.000€.Dupa parerea mea ar fi bine sa iti cumperi un Hyundai i30, Renault Megane, VW Polo, Seat Leon, Skoda Rapid.In 15.000€ iti poti cumpara o masina noua.

| Sofer a răspuns:

Skoda Octavia II 1.9 TDI sh din Germania.