Ai facut amiabila sa fie sanatos. E problema lui / ei cu asiguratorul. A vrut sa ia bani de la asigurare si de la tine, asa ceva nu se poate.
Nu trebuia sa accepte reparatia in regim propriu de la asigurator
Ii zici sa se adreseze asiguratorului tau, tu nu ii esti dator cu nimic.
Bună! Nu îi da. Nu are voie să îți ceară ție. De asta plătim asigurări, să plătim șmecherii separat?
Nu are dreptul. A acceptat oferta asiguratorului tau, pa și puși. Am avut acum vreo zece ani o întâmplare oarecum similară. Aveam un Logan nou nouț și, culmea (nu am avut măcar o tamponare in 20 de ani, am dat cu spatele pe marginea drumului și am atins, am atins domnule un rahat de BMW vechi din 2001, "tunat" negru cu spoiler care abia se ținea. Era o tipă care tocmai se urcase la volan. Plina de tatuaje full sleeve (știm cine le are). A și sărit că " vai, tu nu știi ce zeci de mii de euro costa mașina asta?", și îmi arăta ciupituri de vopsea de la pietricele pe toată suprafața bump-erului, insistând că eu i le-am provocat și cerând cash să își "repare" mașină "luxoasa". In momentul in care i-am spus că hârburi de 2k euro am adus și eu din Germania și să își scoată asigurarea la vedere, mi-a dorit o zi bună. Nu avea nici RCA și eu aveam Casco. Stai domnule liniștit/liniștită și spune-i că dacă mai insista suni la poliție.