| Anonimhack35 a întrebat:

Salut!
Am găsit o Mazda 6, a fost adusă din Anglia și i s-a facut conversia de la volan dreapta pe stânga și a trecut și RAR-ul, mi s-a spus că trebuie plătită o taxă vamală care este cam 1000€,cum este cu taxa asta,nu ar fi trebuit plătită înainte,s-a putut face RAR-ul fără taxa asta plătită?
Precizez că mașina este vândută de o doamnă care nu se pricepe deloc la mașini și sincer nu mă pricep nici eu cu actele astea,a mai spus că mașina nu e trecută la primărie și nu are fiscal,cum e cu fiscalul, pot să o trec eu direct aici la primărie și totul este in regulă?

15 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Înseamnă că bătrânica aia din Germania s-a mutat în UK?

| Anonimhack35 explică (pentru gabicoo):

Este româncă de vreo 35 ani și stă in România, și-a luat mașina din uk, probabil a lucrat acolo, nu am întrebat mai mult...

| KovacsB a răspuns:

Sa nu fie diesel.

| Anonimhack35 explică (pentru KovacsB):

Diesel este, ce vrei să spui prin asta?

| KovacsB a răspuns (pentru Anonimhack35):

Au belele mari cu motoarele, pica prea des.

| KovacsB a răspuns (pentru KovacsB):

Probleme de ti se face parul maciuca nu ceva clasic

| Anonimhack35 explică (pentru KovacsB):

Este un model din 2014, ceva skyactiv(sper că am scris bine happy )
Ști ceva de taxa aia?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Salut, este exact cum ti s-a spus.
Trebuie facute acte de import, platita taxa vamala, bagata la fiscal.
RAR-ul s-a facut pentru ca ei raspund doar de partea tehnica a masinii, nu ii intereseaza titlul de proprietate.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Anonimhack35):

Ignora-l pe nenea, nu are nimic util sa-ti spuna.
E suparat ca nu ai cumparat VW TDI, de aia te blesteama.

| Anonimhack35 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Și cam cât ar costa tot, nu vreau să ajung pe la 1500-2000€ doar cu actele astea că așa iau una direct cu actele in regulă...precizez că a scos toate cele 3 randuri de numere

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Anonimhack35):

Nu stiu, nu am trecut prin asta. Normal cred ca trebuia sa se plateasca taxa la intrarea in tara, acum nu am idee ce este de facut.

| KovacsB a răspuns (pentru Anonimhack35):

Cauta pe internet modelul si o sa vezi doar Vand mazda diesel skyactiv cu motor defect. Apoi pe forum mazda sa vezi direct de la proprietari.Au facut economie la orice.
Nimeni nu repara un motor proiectat gresit.

| Kufu95 a răspuns (pentru Anonimhack35):

E o glumă aiurea, ca altele pe care le face de obicei, nu îl lua în seamă, gen că numai își iau românii mașini din Germania, acum s-au apucat să ia din UK.

TurbinaNoGood a luat teapa cu un Passat din 92m a crezut ca are 90. 000km dar avea 900.000 ca nu stie sa citeasca rolling on the floor, de atunci sa nu mai auda de VAG.

Https://youtu.be/rGWsyjxPutQ.baietii astia au service adevarat si sunt mecanici adevarati, lasa-l pe turbina in plata lui.