La banii ăștia, ești extrem de aproape de o mașină nouă, cu garanție de vreo CINCI ani. Așa că...
Ai strans repede banii de la ultima intrebare de acum 6 zile.
Ce lucrezi, bugetar la primarie?
Glumesc, evident.
Ești tânăr, plin de adrenalină și vrei o mașină de fițe. Motor diesel sau pe benzină vrei? Aspirat sau turbo? Eu, aș zice o tracțiune integrală pentru o manevrabilitate ridicată, indiferent de modelul ales. Apropo, ai uitat de Mercedes Benz E-class.
Salut. Audi A5 nu a re nimic de a face cu un BMW serie 5. vrei sedan sau hatchback? BMW cat si AUDI sunt masini bune si fiabile (atat timp cat au fost intretinute cumsecade si fara forjari). COnsola si bordul de la Audi sunt mult superioare BMW, dar...BMW ramane BMW dintr-o simpla consideratie de fashion global definita. Designul ambelor vehicule este foarte frumos. La BMW imi place stick-ul (ca nu-i poti spune schimbator) pe automata. La Audi dezaprob display-ul idiot si plastifiat extrem de fragil. BMW e mai cunoscut, dar AUDI e mai bad boy. Daca am fi cu totii peste noapte bogati, ne-am lua (unii dintre noi) BMW,,,, si dupa cateva luni am renunta pentru AUDI. Fostul Horsch (din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial) si devenit AUDI (germanii inca mai numesc masina HORSCH). Personal...m-as indrepta spre AUDI fara doar si poate (am avut experiente vaste atat cu BMW cat si cu AUDI). Dar in definitiv decizia iti apartine. Bafta si toate cele bune!