anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o Skoda Fabia Combi 1.4 MPi, 75 hp (model 2008-2009). Asta vara pe A1 (bucuresti -pitesti), m-am gandit sa ii dau sa vad cat se duce si cam pe la km 80, am apasat-o pana la podea. A urcat foarte bine dar pe la vreo 175/h am luat piciorul putin de pe ea. In fine, s-a stabilizat la 180km/h cu 4900 rot/minut ( la 6000 rot/minut e maxim). Avea pedala cam 80-85% bagata, dar eram 4 persoane in masina asa ca se explica. As vrea sa stiu daca urca ( goala sau cu 2 pasageri) macar pana la 200/h? Sau trece peste? pe youtube nu am gasit decat un singur video care era cu o varianta din 2000, restul aveau alte motorizari. multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Sp33dyt a răspuns:

Nu am skoda fiind fan FORD dar dupa 2000 masinile sunt limitate din calculator, deci chiar daca motorul duce computerul nu te lasa mai mult, adica 99.99% 180km/h e viteza maxima, poate te duci in 185 in vale

| albertosso a răspuns (pentru Sp33dyt):

Mda,... nu stiu ce sa zic. Avand in vedere ca ala care l-am vazut eu pe youtube se duce in 195/h ora si era o varianta mai veche ( bine avea 5700 rot/min - era aproape de rosu)

| Sp33dyt a răspuns (pentru albertosso):

1. e posibil ca in 2000 sa nu fi fost limitata electronic
2. e posibil ca la cea din video sa fie anulata limita, eventual imbunatatita cu vreun cip happy. nu poti sti ce modificari au fost facute. eu vorbeam de standard

| Sn1p3r a răspuns (pentru albertosso):

Are dreptate Sp33dyt, mai ales ca masina e mai noua, e limitata de computer, acum depinde la ce viteza e limitata!

6 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Vad ca 184 km/h este viteza din cartea tehnica deci nu ai sanse sa ia mai mult!

| albertosso a răspuns (pentru FurtunaDiesel):

De fapt in cartea tehnica scrie pentru varianta combi ca este 174 km/h si stiu sigur ca nu eram la vale ( la km 80 al autostrazii ceausescu proiectase autostrada ca o pista aeronautica in caz de razboi - cam 4 km ) si stiu ca am si luat piciorul de pe ea ca sa nu mai accelereze.

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru albertosso):

Pe AutoData scrie Skoda Fabia Combi 1.4 MPi, 75 HP, (2007-2009) si scrie 184 km/h