Depinde cum arata. Timbrul de mediu nu este platit la masina, asta ii va incomoda pe clienti sa o cumpere, si cel mai probabil va trebui sa lasi actele pe numele tau. Preturile pentru asa un logan sunt intre 1200 si 2000e, al tau s-ar putea sa merite 1800-2000, dar repet, nu cred ca e de acord nimeni sa-i plateasca timbrul de mediu, asa ca va ramane pe numele tau la Inmatriculari, il poti scoate doar de la impozit. Eu zic sa-l pastrezi, daca tot esti incepator. E usor de tunat (daca te pasioneaza), iar intretinerea este si ea foarte ieftina.
Ia si 2500 euro pe el, asa fara timbru. E o masina cu motor nou, nici nu exista asa ceva pe piata ca sa poti face un termen de comparatie. Am vazut un Logan din 2004 dat cu 1700 euro, dar avea peste 400.000 km in bord.
A mea din 2009 a fost 800 euro, tot la 400.000
Dar era praf... Salata. Scaun la sofer rupt, colantata pentru taxi, batai si jocuri de atingeau rotile in prag in giratorii... In schimb, motorul nu simte uzura deloc.
E perfect pentru un incepator, nu-ti trebuie ceva mai bun. Mergi 3 ani cu asta iar dupa ce capeti putina experienta poti opta pentru o masina cu un motor mai puternic.
Daca o vinzi iei in jur de 3000 euro pe ea (daca are taxa de prima-inmatriculare platita iar km sunt reali) daca nu vreo 2500. Are foarte putini km in bord, suspect de putini (d-aia s-ar putea sa o vinzi foarte greu). Esti sigur ca n-are 360.000?
Nu a mers mama cu ea si ea merge maxim o data pe saptamana in rest sta parcata in spatele blocului...
Pai a intrat rugina in ea si motorul inca nici nu si-a facut toate jocurile. Eu in locul tau nici n-as sta pe ganduri si as merge macar 3 ani cu ea, as face macar 50.000 km si apoi as vinde-o. Acum, e si pacat s-o vinzi. Daca iti cumperi o masina SH nu ai nicio sansa s-o iei cu un motor asa nou.
anonim_4396 întreabă: