| klaudya06 a întrebat:

Care masina e mai buna? Peugeotul sau Volkswagenul? Mersi

Răspuns Câştigător
| Bishop a răspuns:

Nu stiu care e mai buna, depinde de model, de an, in general modelele fabricate mai curand sunt mai bune, mai performante, dar si mai scumpe, eu prefer Peugeot happy

11 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Eu votez pentru Volkswagen. Doar francezii isi considera masinile cele mai bune din lume.

Stefan
| Stefan a răspuns:

As alege ''Peugeotul''.

| sorin a răspuns:

Amandoua daca ai grija de ele si le intretii.

| ByLoREDaN a răspuns:

Bravo Irinawinking Volkswagen! Sunt mult mai bine construite mai usor de 'inteles' si usor de intretinut... Daca intelegi ceva de masini schimba toate filtrele pe un Volkswagen si pe un Peugeot indiferent de modele si zi la care dintre cele 2 ti-a luat cu 2 ore mai mult si zece mi de injuraturi sa nu mai zic de ambreaj... orice, e ca un lego facut cu cap! happy. Are toate categoriile pe care le dorestwinking Fox, Polo, Scirocco, Golf, Touran, Passat, Caddy, Tiguan Transporter, Touareg, Pahenton si peste putin Amarok.

| Irina a răspuns:

Indiscutabil VW, la masinile frantuzesti doar design-ul ce e de ele...

| oliver427 a răspuns:

Volkswagen din toate punctele de vedere

| Fl4sh3rON a răspuns:

Eu zic ca e Volkswagenul.

| hugo a răspuns:

Depinde de model, si de ceea ce vrei sa faci cu ea, pe unde sa mergi! Daca vrei o masina care sa fie doar pentru lui eu as miza pe volkswagen>passat si volkswagen touareg pentru plimbari lungi si pentru a nu simti "craterele" din stazile romaniei! Daca vrei o masina doar pe orasul tau si uneori sa iesi thinking padure... ceva de genul as miza pe Peugeot, au masini micute si comfortabile... dar nu prea spatioase! Bafta

| gabitsa a răspuns:

As prefera un Wolksvagen, e mult mai bun!

| marian_3448 a răspuns:

Volkswagenul

| fr33mada88 a răspuns:

Volkswagen fara dubii