| BogdyBogdan a întrebat:

Salut.Cat consuma un bmw e30 V8?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Afara cam 10 si in oras cam 14 fiindca sunt motoare vechi dar depinde cum mergi si in ce stare este masina fiindca una de 500.000 de km automat este uzata si consuma mult!

| bigalow a răspuns (pentru FurtunaDiesel):

Un motor v 8 are cel putin capacitatea cilindrca de 4000 numai 10 in oras? ce aveti fratilor? numai o buburuza de 1.3 i-a 10 in oras, furtuna am pretentii de la tine, cel putin 18 litri i-a "tirul"ala

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru bigalow):

Am spus 10 afara si 14 in oras. Uite-te iarhee hee Ideea este ca acele motoare consuma putin fiindca masina este relativ usoara si nu le solicita mult la mers normal. Dupa 150 km/h incepe ala sa pape undeva pe la 17-18 dar in mod normal nu exagereaza. Este si vechi dar nu generatiile dinainte de `91... deci este ok ca si consum + ca sunt cutiile TRR pe E30 si ajuta foarte mult!

Numai atat sa i-a? Ma mir, eu am vazut tot asa un bmw mai vechi nu stiu ce serie era tot asa vechi, avea motor in v 12 si 326 de cp, oare ala cat o consuma?

Cam atat ia fiindca este caroseria usoara. Nu stiu pe ce ai vazut V12, parca imi aduc aminte ca am vazut candva un BMW V12 dar nu il vad in catalog. Probabil ala ia in oras undeva la 20 si afara undeva spre 14-15 ne avand o cutie care sa il ajute!

Il aveam intr-o revista dar nu o mai gasesc parca de automarket era si cred ca seria 7 era, oricum era model vechi, pretul il tin si acum minte era 2600 de euro

Daca era 2600 de euro cumpar si eu doua. Cred ca 26.000 era!

Nu 2600 euro era iti zic sigur nu 26000

Poate SH. Si probabil sa fie un V12 l-am vazut in catalogul BMW dar nu stiu pe ce masina a fost pus si cu ce cutie echipat. Nu pot aprecia consumul fara aceste date dar... undeva pe la 20 in oras probabil, sunt vechi si pe aunci nu se punea asa mare problema de combustibil fiindca era ieftin!

Da SH era nu mai gasesc revista ca a avut soru-mea grija sa imi faca curat prin sertare si mi-a aruncat-o ca iti dadeam mai multe date despre ea

12 răspunsuri:
| Teo026 a răspuns:

Salut. consuma cam 8-9 depinde cum mergi

| goejoy a răspuns:

Tu vrei bmw si intrebi cat consuma. un sfat. ia-ti un tico daca tii la consum laughing

| BogdyBogdan explică (pentru goejoy):

Vroiam sa stiu cat consuma cu un v8 pe elwinking

Întrebări similare