| Mihai210u8 a întrebat:

Salut, daca mi-a fost suspendat permisu 60 de zile mai pot da traseul pentru cat c sala deja am luat-o si am traseu in cateva zile

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Examenul il poti da fara probleme dar chiar daca iei si traseul permisul nu-l vei obtine pana nu trec 60 de zile din cauza permisului suspendat la categoria B! Iti vor spune ei ce si cum... important este ca poti continua cu examenul pentru cat. C 100% sigur!

| Liviu a răspuns (pentru lpavel):

Ma numai vorbi prostii. Cum sa poti continua? eu am dat traseu, si mereu cere sa vada permisu vechi. Daca tu ai dreptu suspendat de a conduce, ai pentru toate categoriile. De asta cand ia permisu unu-i om, il ia pe toate categoriile, nu doar pentru o categorie. Deci nu, nu poate da traseu, si nici sala. La sala acolo ii cere sa ii arate permisu si buletinu.

| lpavel a răspuns (pentru Liviu):

Tu nu conduci, dai examenul la condus cu politia langa tine! dupa ce ai trecut examenul vei astepta in continuare pentru cat timp a fost permisul suspendat! NU interzis sa mai conduci vreodata! Cu astea 2 le confunzi... Mai intereseaza-te!

| Liviu a răspuns (pentru lpavel):

Asculta-ma cu atentie,ca sa conduci, sa dai examen, trebuie sa ai permis! Lasa ce ai citit tu, eu am dat de permis de mai multe ori si stiu, de asta iti explic, ca daca ai permisu luat, nu ai cum!