| catalin2022 a întrebat:

Salut de ceva timp mi-am pus in cap sa construiesc un kart de la 0 dar am intampinat cateva probleme : m-am gandit sa folosesc un motor de la un generator dar sunt foarte greu de gasit asa ca am gasit pe acasa un motor de la o pompa de tras apa nou nout mai exact l-am luat dar cand sa stang capcul l-am fisurat si nu mai este bun de nimic adica nu mai trage apa si mi se pare destul de mare in cat sa imi traga kartul. eu m-am gandit sa il pun cu un regulator sau nu imi vine in minte exact cum se numeste care sa controleze turatile motorului.toate bune si frumoasa dar la partea cu alimentarea motorului e mai greu deoarece merge la 220 adica la priza eu m-am gandit sa folosesc un acumulator pe gel sau o baterie de masina legata la un inversor para se numea care transforma 12v in 220 v( am asa ceva la masina si chiar nu am dat mult pe el) dar cea ce nu stiu daca ma tine bateria sau cat ma tine ca daca stau sa o incarc 8 ore si ma tine 5 minute nu am facut nimic in concluzie cine se pricepe sa imi dea un sfat ESTE BUN ACEL MOTOR SI CAT REZISTA UN CICLU DE INCARCARE A UNEI BATERII DE MASINA SAU ACUMULATOR PE GEL LA UN ASEMENEA MOTOR? ofer funda celui mai pertinet raspuns aici este o poza cu motor asemanator desi al meu parca este un pic mai mare http://www.google.ro/......tp?/imgres

1 răspuns:
| dorinRSV4 a răspuns:

Prima data iti iei un harb de dacie....iei motorul de pe ea, scoti de pe card niste banuti, te duci frumos, iti cumperi aparat de sudura in argon, Suspensii pe gaz, acum depinde de buget si daca il vrei cu tractiune integrala...