| Draganel1997 a întrebat:

imi poate spune si mie ce viteza poate atinge un atv de 125 cc 15cp rengarde 7?

Răspuns Câştigător
| DryIce a răspuns:

La atv cc e dublu sau triplu fata de moto. Daca pe moto ai 50cc la atc ai 125cc sa mearga la fel viteza maxima. Cu scuteru de 50cc mergi 50/60km/h, deci la atv 125cc tot asa mergi cu maxim 60km/h. Atv care fuge cu 80km/h are motor de minim 400cc. De ce crezi ca atv 125 poti conduce fara permis? ca e ca si scuterul. Atv mai mare de 125cc (mai mare de 50km/h) trebuie permis.

6 răspunsuri:
| VladMSC a răspuns:

Pai undeva in jur de 100 depinde daca este cu mai multe viteze si in cati timpi.Dar viteza 100

| DryIce a răspuns (pentru VladMSC):

100km/h my as*, sa prinda 100 ii trebuie motor cu macar 2 pistoane si macar 600cc. Nici alea quad de 125 nu prind suta si alea chiar sunt de viteza. Si la alea abia la 250cc prinde 80.

Sunt 4 roti man, nu 2 ca la motociclete tongue

| VladMSC a răspuns (pentru DryIce):

Eu am crezut ca seamana, e am motor de 125si merg destul de repede cu el dar nu ma prea intereseaza viteza care o am cand merg ca il folosesc doar la offroad.Mi-am dat cu parerea el nu este obligat sa se ia dupa mine, la atv nu prea am experienta

Uite http://sc01.alicdn.com/......wheels.jpg 350cc racing quad atv - 120km/h.

Si eu am avut scuter 80cc 4 timpi si mergea 90km/h si putea si mai mult da n-am gasit alt grup pinioane. Las 125cc moto fuge cu 120km/h. Sau cbr 125 prinde si 150km/h daca e modificata.

Întrebări similare