Daca soseaua nu este perfect dreapta este normal ca volanul sa o ia spre stranga sau dreapta.
Ma indoiesc ca ar avea defect masina, odata ce este nou nouta si a trecut deja prin verificari si ras-verificari pe aparate de control performante.
Un alt motiv pentru care volanul o poate lua intr-o directie, este cand una din roti este dezumflata sau are presiunea scazuta intr-o roata.
Mergi la o tura pe autostrada, ia mâinile de pe volan și vezi daca trage sau nu stânga/dreapta. Acolo te lămurești. Daca trage atunci e defect de fabrica și sunt obligați să repare treaba. Nu te sfătuiesc să te duci in alta parte de vreme ce mașina e noua și ai garanție.
Dar dar mare mea nelămurire e ca atunci cand volanul revine in poziția inițială revine dar 2, 3 cm spre stânga inclinat am mai condus masini si stiu ca revenea drept la altele asta tot din direcția facuta prost e? Ms
E o problema atunci. Ceea ce descrii tu NU este deloc normal. Cretinii aia de la reprezentanta trebuie să-i facă geometria chiar daca e ieșită din fabrica recent.
alexandrufcrb1998 întreabă: