| sykygea a întrebat:

Salut la toata lumea. Am un subwoofer montat pe masina marca MAC, modelul mpx 112, 150 watts rms si 850 max, luata si statia la pachet, raspuns in frecventa, scrie pe cartea lui 20-500 hz parca. Ce ma dezamageste la el este faptul ca nu scoate joasele cum trebuie. Sa fie de la cutie ca are 2 guri de aerisire? stie cineva ce cutie ar trebui sa ii fac sa il fac sa se auda mai bine. multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Prietene, am găsit imagini cu staţia şi dif-ul care îmi par OK. Am impresia din ce spui că apar distorsiuni la volum chiar mic. Am un sfat pentru tine : verifică separat staţia şi boxa. Boxa o poţi cupla pe orice sursă de semnal ( cass, radio etc. ) la volum mic trebuie să se audă curat. Dacă se aude cu " cârâituri " sau altfel este descentrat sau are probleme la bobina mobilă. Pe staţie pune alt dif şi ascultă ce se întâmplă cu sunetul. Dacă se aude distorsionat cu creşterea puterii ai probleme cu etajul de putere din ea.

5 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Ai de respectat următoarele reguli : fazarea difuzorului de bass faţă de celelalte difuri existente iar semnalul de intrare în staţia de bass să aibă suficient semnal de bass pentru că altfel de unde nu e...

| sykygea explică:

Daca nu te superi arthur. sub-u il am pe un logan. si am cele 4 boxe stock. sub-ul il tin in portbagaj. bass-u il tin la maxim din casetofon si undeva pe la jumate din statie. iar sub-u il am in portbagaj in partea dreapta. ai vreo recomandare sau ceva de genu? te rog sa imi raspunzi.bft

| Arthur a răspuns (pentru sykygea):

Nu trebuie ţinut cas-ul la maxim pentru că vei avea distorsiuni. Reglează staţia la 3/4 nivel volum sonor. Nu mi-ai spus dacă ai fazat dif-ul de bass. Ai legat ieşirea unui dif - spate pe intrarea staţiei, nu? Ce staţie ai la bass?

| sykygea explică:

Nu nu il am asa. am cd-player cu iesire sub. si statia o am tot mac. daca ai timp cauta "mac mpx 112". mersi mult de raspunsuri

| sykygea explică:

Si statia cam asa o tin. am la ea. "lpf" "hpf" da nu stiu ce sunt...nu zic ca nu se aude.ca tare se aude, vibreaza tot pe masina. da eu vreau sa stiu ce as putea sa fac sa scoata si joase daca e posibil.