Sandero Stepway. Nu e de fite, dar e frumoasa si ieftina, atat la achititie cat si la intretinere.
@zady eu sincer nu as recomanda alfa romeo pentru ca piesele sunt foarte scumpe. Intr-adevar ca design sunt superbe dar trebuie sa te gandesti ca orice masina mai trebuie si reparata.
Eu iti recomand ceva simplu si fiabil, Opel Astra G, VW Golf 3, 4, Skoda Fabia, Octavia, Seat Ibiza. Aici toate sa aiba motorizari diesel si sa fie varianta cat mai mica de preferat. Bafta la condus si drumuri bune. Si lasa-i pe altii sa faca fite si figuri ca nu vei fi apreciat de nimeni daca mergi cu geamurile date jos si cu muzica la maxim. Vei impresiona mai placut daca mergi cu geamurile inchise(in cazul in care ai Aer conditionat) sau cu geamurile deschise dar cu muzica data la un volum la care sa te poti intelege cu ceilalti din masina.
Ce recomandari stupide primesti. ia-ti un fiat punto, un vw polo sau un vw lupo. masinile sunt foarte fiabile, NU consuma mult, sunt agile in oras si foarte usor de parcat si de strecurat prin trafic.
Destept rau bigV asta. ia-ti si x6 daca ai bani, dar ca incepator ar fi mult mai buna o masina micuta sa o parchezi repede si sa nu iti consume galeata la suta de kilometri. fiat 500 e cea mai faina la categoria mica.
Pentru tine iti spun eu ce sa iti iei un golf 4 scurt diesel nu este exagerat de scump arata foarte bie consuul este foarte mic, sau daca nu de ce sa nu incerci chiar un alfa romeo din 2000 tot diesel sunt ieftine arata fenomenal de bine deci bafta la alegere
Depinde ce buget ai. Daca vrei o masina nu iti trebuie doar bani sa cumperi ci sa o si intretii. Nu uita ca iti trebuie si bani pentru combustibil. Va rog frumos sa nu mai postati prostii de genul : lupo sau golf, stiti bine ca astea nu sunt masini de fite, ci mai degraba masini low cost.
Cartman, in primul rand nu ai dreptul sa ma iei peste picior deoarece nu ma cunosti si in al doilea rand baiatul a zis ca vrea masina de fite nu low coast asa ca nu este vina mea. Mai bine taceai din gura!
O Dacia, ca una mai de "fite" o faci praf si dai si banii pe ea degeaba, avand in vedere ca ai recunoscut ca esti un incepator.
Salut, Opel Tigra e misto si un pic de fite, Bmw usrulet, VW Mk1, sunt mai multe acum depinde ce buget ai!
Golf 4 1.9 TDI 90 cp alh / 110 cp ahf / 101 cp axr.
Opel astra G 1.7 CDTI.
Ford focus 1.8 TDCI.
Aurel100009 întreabă: