Pentru anulare: folosește un scanner ca Renolink sau DDT4All. Intră în UCH (BCM - unitatea centrală) și ABS, setează "TPMS present" la 0 (dezactivat), apoi în cluster (tablou bord) schimbă la "fără TPMS".
La Logan 2, senzorii de fapt nu exista. Se folosesc sistem ABS de la roti si vezi domne in caz ca ai pană, roata se învârte ușor diferit, senzorul ABS detecteaza si aprinde martorul. O porcărie care mai mult dă erori false decât să facă ce trebuie. Senzorii de presiune ar trebui sa fie senzori dedicați în jantă dar Dacia a fentat asta ca sa economiseasca bani si totodata sa fie legal cu cerintele UE.
Probabil si la Logan 3 nu exista senzori. Daca ai resetat senzorii aia e... eventual fa o presiune intai ca sa fii sigur ca sunt toate ok si dai reset dupa presiune. Daca tot iti apare eroarea, mergi la garantie si spune-le sa faca ceva ca da erori false.
Am făcut frate. totul a început de cand am schimbat anvelopele de iarna. a doua ora cand mi apare verifica tpw ceva de genu si martorul de la roti. acum a dispărut am fost si la dacia iar cretinii mi-au zis gen.aa pai asa apare resetează l de fiecare data stai ce? Deci un răspuns total aiurea de la ei.
George18011993 întreabă: