| ozzy_6626 a întrebat:

Salut..pentru cei care aveti hyundai i10 masina mica de oras am si eu o problema se aude un zgomot cand merg pe un drum cu denivelari in spate la portbagaj.Este de la plastice sau e vreo piesa ceva mai are cineva problema asta?

Răspuns Câştigător
| Marian_TUrcin_1993 a răspuns:

Verifica sa nu ai ceva in porbagaj de care sa faca acel zgomot. eu am avut aceeasi problema la logan si intr-un final amdescoperit ca era de vina un plastic care are rol de ventilare a portbagajului. Mai exact e un patrat in tabla in spatele mochetei din portbagaj in care se afla un plastic cu fante care permit patrunderea aerului in portbagaj. Mie imi iesise acel plastic din canturi si facea urat la denivelari. dar am rezolvat. Incearca si u poate ai aceiasi problema. Succes!

| ozzy_6626 explică (pentru Marian_TUrcin_1993):

Ma duc sa scot tot din portbagaj si o sa merg cu ea pe denivelari sunt cam mari denivelarile cei drept da imi dua seama mai bine laughing) cred ca e de la aia ca si la tine am sa verific mai bine ca intr-un timp am umblat pacol prin portbagaj si nu se mai auzea da ieri se auzea ziceai cai rupt ceva in ea mersi de ajutorwinking

1 răspuns: