anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am facut recent 17 ani si vreau sa dau pentru scoala de soferi, nu mai am rabdare, la 18 vreau sa mi iau motor, daca s nascut in august cam cand ma pot apuca de scoala? si e greeu?

11 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Pentru motor poti sa ai permis de la 16 ani, nu e problema, cu conditia ca motorul sa aiba capacitatea maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 Kw. şi cu raport putere/greutate de cel mult 0, 1 Kw/kg

Pentru mai mult de atat vei avea nevoie sa ai minim 24 de ani.

Cat despre masina, poti sa te inscrii de la 17 ani la scoala cu conditia sa ai 18 in ziua examenului, eu asa stiam, pot sa gresesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poți începe școala cu 3 luni înainte de 18 ani, deci te poți apuca în mai, dacă te referi la categoria B.

| mihaicelsfant a răspuns:

Auzi poti incepe scoala si acumhappy dar la sala poti merge numa cand ai implinit 18 ani. aasa a patit un prieten

| Denila123 a răspuns:

Aici e greșală ta;
Învățai de la 16 ani cartea făceai chestionare, si nu mai aveai treaba, permisu il ei târziu acu la oraș te programeaza tarziu

| SantalPorcocale a răspuns:

Cate clase ai?
Daca n-ai mai mult de 11 nu poti sa dai de carnet sub nici o forma.

| anonim_4396 explică (pentru SantalPorcocale):

De când

| SantalPorcocale a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi pe google, ii plin.

| anonim_4396 explică (pentru SantalPorcocale):

Un text de lege?big grin

| suntserios a răspuns (pentru SantalPorcocale):

Nu mai dezinforma. Nu exista nicio lege in acest sens. Înțelege ceea ce citești pe net înainte sa ii dezinformezi pe altii

| XminyoongiXx a răspuns:

Poti incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de a implini 18 ani. Daca te tii si iti place fii sigur ca nu va fi greu. Numai bine!