Operatie. Dar totusi de unde stii ca e ginecomastie si nu grasime..ai fost la doctor si ti-a zis asta?
Dar si tu ai avut?
N-am avut, nu am dar mai stiu si eu cate ceva despre unele. Diagnosticul de ginecomastie ar trebui pus de catre un doctor ca asa la prima vedere arata la fel ca sanii aia de grasi, iar la grasi e grasime, nu tesut.
Pai am fost si mi-a zis ca asa-i normal.
Pai daca e grasime o dai jos asa cum se da orice grasime, prin dieta si exercitii. Pe viitor afla ca ginecomastia e altceva si e o chestiune mult mai grava decat ce ai tu.
Gresit nu e grasime e gladioni.
Sunt diferite metode de a scapa de ginecomastie si de sanii crescuti proeminent. Cea mai des folosita la noi in tara este operatia care este si cea mai dureroasa si mai scumpa metoda. Bineinteles este si cea mai promovata metoda pentru ca doctorii iubesc sa te taie. De cele mai multe ori in disperarea de a folosii bisturiul chiar or sa inventeze diferite motive inexistente pentru a te ciopartii. Cauta pe internet sa vezi cate esecuri ale operatiei de ginecomastie sunt si cata lume se plange de incompetenta doctorilor.
Daca nu doresti operatie poti folosii Gynectrol care s-a dovedit a fii cel mai eficient impotriva acestei dereglari de hormoni. Tot aceste pastile merg a fi folosite si in cazul adipomastiei, grasime in jurul sanilor care de multe ori este confundata cu ginecomastia. O dieta si un program de exercitii speciale pentru ginecomastie sunt obligatorii pentru orice tratament urmat. Pe Youtube gasesti exact ce exercitii trebuie sa faci. Incearca sa manaci doar alimente care iti maresc productia de testosteron si sa te feresti de cele care iti maresc productia de estrogen, hormonul femimin. De asemenea, stai departe de steroizi pentru ca acestia or sa iti agraveze situatia.
Cu toate acestea, inainte de a urma un sfat gasit pe internet, iti recomand a vizita un medic pentru a evita orice ce fel de complicatii. Cauta un medic bun si dupa ce iti spune exact ce ai si cum trebuie tratat mai viziteaza si un alt doctor. In cele mai multe situatii o sa primesti diagnostice diferite, vezi plangerile pe diferite forumuri facute de cei care sufera de ginecomastie.
desteny12 întreabă:
roscaioan00 întreabă: