Le gasesti in Germania si un site foarte bun ar fi www.autoscout24.de gasesti cam la 3000 un bmw 320d de prin 2001 succes funda?
In Germania sunt foarte ieftine, da cu taxa asta noua, nu stiu daca se mai merita.au avut grije escrocii astia de la putere sa-i puna ''capac'' si la treaba asta.
Daca nu esti informat nu trebuie sa te razbuni pe "escrocii astia". Intr-adevar, taxa e cam mare, dar daca te-ai documenta putin inainte de a vorbi, ai fi vazut ca unul din scopurile acelei taxe foarte mari este de a incuraja cumpararea de masini noi, chiar si a logan-ului(care PER-TOTAL este o masina bunicica), nu cum ii vezi pe toti putoii astia de 23-24 de ani care se sparg in figuri cu niste jafuri de masini gen golf 3, opel vectra/astra de prin '98 incoace sau mai stiu eu ce bmw de prin '90(nu bat vreun apropo la gheorghe92 ). Ideea este buna numai ca a fost aplicata prea devreme avand in vedere saracia in care suntem.
Mda, Germania, dar esti sigur ca se merita?, daca o inmatriculezi in Romania, mai mult costa taxele decat masina in sine. Sunt si la noi ceva oferte : http://www.tocmai.ro/, dar sa ai grija ca cele care au o oferta care suna prea bine, probabil are defecte majore.Mai ales BMW-urile care sunt masini puternice si mai mult ca sigur ca au fost exploatate.
Dragon999 întreabă: