anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde sunt masinile mai ieftine as vrea sa imi iau un bmw 320 diesel astept raspunsuri dau funda!

Răspuns Câştigător
| AlexSanchez1995 a răspuns:

Le gasesti in Germania si un site foarte bun ar fi www.autoscout24.de gasesti cam la 3000 un bmw 320d de prin 2001 succes funda?

4 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

In Germania sunt foarte ieftine, da cu taxa asta noua, nu stiu daca se mai merita.au avut grije escrocii astia de la putere sa-i puna ''capac'' si la treaba asta.

| PaulCCraciun a răspuns (pentru a1doru):

Daca nu esti informat nu trebuie sa te razbuni pe "escrocii astia". Intr-adevar, taxa e cam mare, dar daca te-ai documenta putin inainte de a vorbi, ai fi vazut ca unul din scopurile acelei taxe foarte mari este de a incuraja cumpararea de masini noi, chiar si a logan-ului(care PER-TOTAL este o masina bunicica), nu cum ii vezi pe toti putoii astia de 23-24 de ani care se sparg in figuri cu niste jafuri de masini gen golf 3, opel vectra/astra de prin '98 incoace sau mai stiu eu ce bmw de prin '90(nu bat vreun apropo la gheorghe92 ). Ideea este buna numai ca a fost aplicata prea devreme avand in vedere saracia in care suntem.

| PaulCCraciun a răspuns:

Mda, Germania, dar esti sigur ca se merita?, daca o inmatriculezi in Romania, mai mult costa taxele decat masina in sine. Sunt si la noi ceva oferte : http://www.tocmai.ro/, dar sa ai grija ca cele care au o oferta care suna prea bine, probabil are defecte majore.Mai ales BMW-urile care sunt masini puternice si mai mult ca sigur ca au fost exploatate.

| EvangelineLovin a răspuns:

In Germania. big grin