| Ovidiu_4176 a întrebat:

Salut va rog imi spune si mie cineva ce sa aleg un atv sau un scuter? scuze categoria

9 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

O trotineta.

| maradi3 a răspuns:

Eu as alege un scuter fiindca inclin sa cred ca mergi mai mult pe sosele decat prin padure,iar pe sosele, pe langa faptul ca are un consum de stul de mare atv-ul, e destul de greu sa te strecori printre masini sa zicem!

| Leylla a răspuns:

Eu zic un scuter...e mult mai tare, mai ales daca iubesti si marea:X... funda?

| oCiudata a răspuns:

Buna,eu cred ca un ATV s-ar potrivi, deoarece in ziua de azi pe toti ii vezi cu scutere.Eu cred ca daca ti-ai lua un ATV te-ai remarca in ''multime''. Sper ca te-am ajutat! Te pup!

| KentON a răspuns:

Parerea mea este un scuter,, eu am un malaguti f12 si merge destul dee bine, daca esti incepator iti recomand un boatian sau un apriliia rs daca stii foarte bine sa mergi pe scuter ia-ti un malaguti sau un ginera tuning,,,

| xXxXxXxXxXxXxXx a răspuns:

Eu as alege un scuter c siguranta deoarece este mult mai fiafil te poti stecora bine peste tot, consumul foarte mic

| Ovidiu_4176 explică:

App sunt pe langa dunare tongue

| raken a răspuns:

Depinde de modele dar asculta putin atvul iti trebuie doar prin munti glod pe scurt la tara si nu merge la fel de repede ca un scuter. eu cred ca mai bine e sati iai un scuter ca de exemplu de asta http://slavutich.olx.com.ua/viper-storm-150-cc-50-iid-221814497

| eleonora_2627 a răspuns:

Eu iti sugerez un ATV

Întrebări similare