Poi da.cu categoria C.HUMMER-UL face parte din masinile mari.deci e clar ca e vinovat
Iti trebuie categoria C. Are tatal unui prieten un H2 el a adus masina din Germania pe hartiile de acolo scria 3400 de kg dar in tara dupa ce l-a inmatriculat au scris 3900 de kg si din aceasta cauza a fost obligat omul sa faca permisul categoria C.
@adolf vorbesc cat se poate de serios. Acum omul si-a scos masina la vanzare dar stiu sigur ca a fost nevoit sa isi faca permisul categoria C. Nu am de ce sa zic ceva daca stiu ca este nefondat.
Deci sa va spun ma refer la greutate maxima autorizata nu masa proprie, nu cat cantareste masina goala. greutate maxima autorizata va spun sa stit hummer este un autovehicul nu camion nu autoturism da maxim autorizat si mai stiu pe cineva care are hummer si o asteapta politia in capatul strazi si cotizeal la cateva zile 500ron spaga. pe talon la toate masinile scrie greutatea, masa proprie si greutate maxim autorizat asta la taloanele vechii l; a cele noi scrie greutate maxim admisa. dac greutatea masim admisa estwe mai mare de 3500kg se conduce cu categoriaC. si apropoo cine spune ca in america se conduce cu permis normal se inseala nu sunt valabile permisele lor in europa si nici ale noastre nu sunt valabile in america, wikipedia cautati aici despre hummer si vedeti istoria lui si tonajul. inca nu ati dat un raspun corect sa va dau fundita
Eu am avur un H1 timp de 6 ani in USA si in lumea intreaga se conduce cu permis normal...numai in Romania trebuie sa fie pe dos.deaia nu mai ajung romanii in rand cu lumea de comunisti ce sunt.Asa ca nu as fi surprins daca se cere categoria W ca sa conduci unul.
Categoria B - autovehicule a caror masa totala maxim autorizata nu depaseste 3500 Kg si al caror numar de locuri pe scaune, in afara locului conducatorului, nu este mai mare de 8.
Ansamblul de vehicule format dintr-un autovehicul din categoria B si o remorca in cazul in care masa totala maxima autorizata a ansamblului nu depaseste 3500 Kg iar masa totala autorizata a remorcii nu depaseste masa proprie a autovehiculului tragator.
Asta inseamna ca numai H1 care are 3560 kg nu se poate conduce cu B-ul.
H2 si H3 se conduc cu categoria B!
PS. la mine in talon, la Mondeo, scrie la pc. 21. Observatii :
M MAX IN AUTO 3750 Kg! ...si se conduce cu B. Ce vrea sa zica cu aceasta " masa " ...nici eu n-am aflat.
Cert este ca pentru categorie se ia _-masa maxima autorizata - ( la mine 2020 Kg, spre comparatie ) ( adolf )
Covexrobu / aberant! H2 are 3017 kg. Prosti si nemtii, prosti si ai nostri, dar si tatal ...bleg, zau asa!
Indiferent ce scria pe actele din Germania, exista cataloage si trebuia sa ceara incadrarea la cat B si trecerea greutatii adevarate.
In cazul ca avea probleme cu politia, putea sa mearga la Registrul Auto pentru verificare si confirmarea greutatii. ( adolf )
LucaSilviu întreabă:
Aurel100009 întreabă: