Adica? Ce sa fie gresit?
Montaje, reglaje etc.
Pai problema era de inainte, d aia am si schimbat piesele.
M am gandit, cum se poate verifica?
Fa o tu praf ca ti o mai repară ulea (P), duo inapoi la ei ca e in garantie numai umbla tu ca un destept ca o faci zob
Garantie la ce? Masina e trecuta bine de perioada garantiei
Nu asculta ce zice personaju, nu are treaba cu realitatea. Acusi isi va zice ca asa iti trebuie daca ai bani sa iti cumperi masina
Și îl întreabă și câți ani are. Mă mir că nu a făcut-o deja
Da da
Garantie la piesele pe care ti lea schimbat in service capetele de bara bucșe si ce mai spui tu acolo ca ti a fost schimbat, dar daca tu umbli la ele le desfaci muti rotile adio garantie ca vede mecanicul ca cineva a mai umblat in ea si te costa mai mult.
Ce legatura are ca am scos jantele si le am inversat(stanga cu dreapta) cu capetele de bara?
Motivul nr. 4852 de a avea seturi de roti separate vara/iarna: treceai la celalalt set si aflai daca sunt jantele de vina.
E foarte posibil sa ai problema la jante, sau sa nu-si fi facut treaba bine cei de la geometrie. Stiu multe service-uri de unde iesi mai dereglat decat ai intrat. Toti 'antreprenorii' deschid service, apoi realizeaza ca sunt 0 mecanici dispusi sa lucreze la ei, asa ca angajeaza personal nepregatit, si chiar incompetent.
Ia stai putin, de cat timp e masina la tine? Ai cumparat-o recent cu problema asta sau a inceput ea brusc peste noapte sa traga dreapta?
Da, a aparut brusc, problema e ca am dus iar pe rampa si masina e strong pe articulatie.
Ai avut vreun accident minor cu ea totusi? Ai lovit vreo bordura sau vreo gura de canalizare neastupata? Te intreb ca asa am patit eu si i-am strambat puntea cu cateva grade sau zecimi de grade (n-am inteles exact de la mecanici), iar acum nu o mai pot face sa mearga 100% drept in nici un fel, trage putin stanga.
In primul rand este f impo sa specifici masina model an deoarece suspensiile sunt diferite si ajuta la,, opinii,,
Indiferent de povestea problemei la aliniament directie trebuie sa ai obligatoriu o foaie -raport imprimata ce exprima cum a venit masina cum a plecat masina din p d v al reglajelor! Daca nu ai asa ceva este problema ta ca nu ai cerut de la inceput, poate nu ai stiut, iei de regulaevita sa ofere deoarece multi nu au calibrarile facute desi este ilegal sa nu le ai.C u raport sau nu ei au vazut ce este acolo si ce trebuie facut sa fie in parametrii buni.Deci nu au vrut sa faca treaba, nu se pricep ca sunt multi pusi acolo dupa ce au lucrat la spalatorie, fie masina este cu suspensie la care nu se poate regla caderea rotilor deoarece asa a fost construita masina- modelul.
Trebuie sa fie verificate si jantele sa fie identice la specificatii pe interior in special ET-ul chiar daca ele ca model arata identice!
Caseta daca nu curge nu are joc directia nu are treaba cu problema decat daca nu este fixa in coliere pe sasiu masina. Daca a mers bine apoi din senin sau o groapa =obiect lovite au dus la,, tras dr-st atunci fie pe fata un defect la prindere pivoti, capete bara, caseta slabita, fixare amortizor in port fuzeta.Pe spate daca are suspensie independenta de verificat inclusiv strangerea suruburilor excentrice ce sunt lasate de multi mecanici slabe sa ajungi la ei din nou ori deoarece nu au forta sa straga acolo sanatos.