Sincer de când i-am făcut ultimul schimb acum 9000 și ceva de km max. 200 de grame
Urmărește la schimbul ce va fi dacă mai ai pilitura aceea metalică. Dacă e să fie probleme, constați mai intâi un consum mare de ulei. Ce ai pus tu in completare, e aproape zero
E motor PD, deci pilitura poate fi (si) de la axul cu came.
La pompa de ulei nu cred ca pot fi probleme, nu cred ca e acel model de pompa cu imbus.
Foite de pilituta? or este pilitura ori foite, plilitura is chestii foparte marunte de metal, polizat, sau rezultata din taieturi metalixce sau uzuri metalice.
Foite deja is ceva chestii mai mari, foite desprinse de pe anumite metale, piese in cazul tau.
Nu intelegi ce poate fi, sunt fote de pe piesele in frecare, iar la motor ai destule piese care se freaca metal pe metal.
Presiunea la ulei cum este, ai ceva aprins la bord? Piese care se pot uza, arborele cotit, segmentii, cilindri, piesele din chiuloasa, eventual pompe gen pe roti dintate, turbina daca masina are turbina, Pistoan.
Nu iti fa probleme daca nu ai nimic aprins la bord.Cind o fi sa cada, atunci vei vede cum este acea piesa defetca, daca este uzata, cit de rau, mai verifici uleiul la urmatorul schimb.
Dacă motorul trage și pare în parametrii probabil nu e mare lucru, e bine că filtrul le-a captat și acum având ulei fresh totul trebuie să fie ok.