Sunt masini ok, si avem destul de multi mecanici care se pricep la ele foarte bine.
Cunosc posesori de N47 si nu sunt deloc stresati, au facut distributia de la inceput si nu prea au belele acum. Mai apare cate o eroare din cand in cand, dar sunt banalitati legate de gazele din motor, dupa ce le tin prea mult in oras si prea putin la drumuri lungi; si Opelul meu face asa, este normal/dieselul puternic nu este pentru oras.
Daca iti asumi intretinerea unui BMW, nu mai are ce sa te deranjeze. Nu se strica aiurea, sunt ok.
La service-uri sa fii atent, ca reprezentantele sunt foarte scumpe, iar un service oarecare nu prea reuseste sa faca o distributie din aia. Nici la motoarele TSI/TFSI nu prea reusesc mecanicii "oarecare".
Trebuie sa iti gasesti un service specializat pe BMW, ca sa nu ai probleme.
Eu de exemplu nu ma bag la BMW-uri, nu am nici diagnoza compatibila cu ele.
Poti lua si OZN daca e pe motorina e puturos unde pui ca mai si miroase
Probleme cu distributia zici tu, interesant, se pare ca nu esti exceptie de la regula, adica crezi tot ce zboara se si maninca, e bun si asa rau.
Cind va aud masina X are probleme la distributie, masina y mai stiu eu ce alta problema. Ba voi sunteti sanatosi la cap, ganditi oare? Adica fabrica fabrica masini slabe, defecte, cam asa ganditi voi.
Masina ce tu arati sa fabricat 2010-2017, is ceva ani, nu mai veniti cu vorbe scoase de toti rapanosii care sau ajuns mecanici si spun ca se pricep.
Ai luat tu, sau cei care spun povestile astea o masina de asta noua, ati folosito si intretinuto corespunzator dar tousi s-a defectat ceva la sistemul de distributie?
Daca nu, de unde aveti, sau veniti cu ideile astea de, nu mai zic ma abtin.
Si eu am un rapan de BMW dar seria 3, am avut de ales intre ce arati tu si asta cel am, dar aici la mine toate is benzina, si ma intilnesc cu un rapanos de mecanic, tot roman, dar mecanic de pe vremea comunistilor din Ro este batrin, sau era ca s-a dus, la fel m-a luat, vezi ca astea au probleme nu stiu unde
Zic, du-te ba si te impusca, daca tu repari numai dinozauri si ai avut numai fiare vechi, de unde sa stie astia despre masini, habar nu au, repara numa fiare vechi, masini omorate de alti nebuni, normal ca ei o sa spuna ce repara.
Dar nu ai cum sa spui ca fabrica face masini cu probleme Rapanul meu l-am luat cand avea 5 mii km, ei lasa ca vezi tu, ei uite ca nu am ce sa vad, am schimbat un bec la ea si atit
dar o intretin eu, tot ulei si orice, no duc la nimeni, si am trecut de 60 de mii mile.
Cind cumperi o masina folosita, poate sa fie si OZN cum am spus, poti nimeri una buna, sau una care sa iti manince zilele, in functie de cel care a avut-o, de felul cum a conduso si intretinuto.
Dar o masina fabricata noua nu o sa aiba probleme nici dupa zeci de ani daca este intretinuta corespunzator.
Asa ca tu degeaba ceri pareri, nu poate nimeni sa vada in viitor ce va pati masina pe care tu intentionezi sa o cumperi.
Trebuie sa incetati cu prostiile astea.Ca idee masina ce vrei tu, are un vecin dea lui mama in RO diesel, asa e la voi, sau asa cautati voi, dar nu am auzit sa aiba probleme.
Asa ca idee, masina asta ce cauti tu, este mai buna ca una seria 3 in sensul ca "nebunii" care omoara BMW-uri prefera seria 3 si in general motoare puternice.
Ce arati tu este sasiu mare, clasa Medie, motor mic, este mai grea, este pentru confort nu sport, asa ca ai toate sansele sa nimeresti una buna, mai ales daca o poti verifica undeva, sau cu cineva priceput, pentru ca nu este preferata de distrugatorii de masini
Scuze ca am scris mult, fac asta poate poate incep si oamenii sa gandeasca, nu doar sa repte, ori sa se ia dupa toti nepriceputi.
Uite o poveste scurta. Audi, am mers cu cineva sa ia un audi, eu am verificat masina, era de la dealer, de la reprezentanta cum zicei voi in RO si filtru de ulei stii cum era? Nu mai era am scos filtru noroi, nu am vazut asa ceva in viata mea.Filtru de ulei era din ala cu pahar din plastic si bagai cartusu in el.
Ei filtru ala in cupa aia era doar namol Am facut 2 schimburi de ulei la timp scurt, persoana a vrut masina aia, apoi nu a mai avut probeleme deloc, masina avea 5 ani, era folosita pentru leasing, adica inchiriat pe 3 ani, sau 5, asta inseamna leasing aici.
Dupa cum observi, masinile pot fi distruse de distrugatorii de masini care le conduc sau distrucatorii de masini care le intretin.
Chestia e ca am mers inapoi si am luat la rost pe inginerul care a dat detalii si hirtie, mecanicu i-a spus ca atunci a schimbat ulieul l filtru tot povesti, i-a dat dupa 3 plinuri de benzina, 5 spalat si curatat masina
numa sa nu mai zica nimic.
Deci masinile nu se defecteaza ca sunt fabricate prost, se defecteaza, pentru ca oamenii le defecteaza.
Ok bafta, masina aia este foarte frumoasa sa stii, dar nu-i sport, este masina eleganta, confortabila, pentru oameni normali la cap
anonim_4396 întreabă: