Salut iti cumperi noul cod rutier o citesti o data dar cu atentie si dupa intra pe www.drpciv.ro si fa chestionare unde nu stii iei cartea si raspunzi si te inveti sa nu faci pe alte siteuri ca pe siteul asta vei da si proba teoretica si din intrebarile astea o sati pice multa bafta.
Poate te ajută:
http://mitizila.blogspot.ro/2012/11/permisul-auto-cum-sa-invat.html
1. Nu e neaparat ca am nevoie in mod frecvent, dar de multe ori am fost pus in situatia in care as fi avut nevoie si n-am avut cum sa conduc una.
2. Care-i treaba cu "nu ti-e draga viata?"?
Masina poate avea CASCO, tu nu. Apoi la 18-25 de ani aveti cele mai mari probleme si la volan si la ghidon. Statistic vorbind, asta e perioada cand se comit greselile mari.
Ia-o incet, mergi numai cu ai tai in masina primul an mai ales, nu te baga cu intreceri si nu te antrena cu prietenii in nimic cat timp esti la volan si ai sanse sa apuci sa ai si copii. Eram sa uit : nu te apropia de bautura daca ai de gand sa te urci la volan nici pentru 1 metru.
Stiu treburile astea
Tocmai pentru ca sunt interesat sa fiu in regula am intrebat de niste sfaturi si aici, nu vreau sa fiu nepregatit
Sal sa ei ocarte auto si sa inveti dupa ia semnnele din carte e mai mult de invatat bafta.
Dragon999 întreabă: