| RamB0XXL a întrebat:

Saluut!
Am o intrebare:
Luna viitoare voi implini 16 ani si vreau sa dau de carnetul pentru motor subcategoria a1 de pana in 125cmc.
Numai ca este o singura problema, cu mama mea, deoarece ii este frica ca voi cadea si ca se poate sa mor.
Sunt constient ca se poat pot intampla o gramada de chestii urate, dar eu asta vreau sa fac, sa dau de carnet pentru motor.
Cum as' putea sa o conving pe mama sa fie de acord?
Si mai e inca ceva, ce fel de acte imi trebuiesc si cam cat ar trebui sa platesc acolo?
Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand nu mai exista subcategoria A1 din 2013, in prezent este categoria A1.
Si pentru a putea sustine examinarea pentru obtinerea permisului trebuie sa faci scoala de conducere pentru aceasta categorie. De ce ai nevoie afli de la scoala de conducere, asa ca adreseaza-te unei scoli care pregateste pentru aceasta categorie.
In al doilea rand iti spun ca mama ta are dreptate, sunt destule si grave accidente cu motociclisti. Nu cred ca poti s-o lamuresti pe mama ta si fara ea nu poti obtine permisul de conducere cat esti minor.

1 răspuns:
| DaniTDCI a răspuns:

Salut, categoria A1 costa in jur de 900 de lei, incearca sa vorbesti mai serios cu ea, sa ii explici ca nu vei merge cu viteza si vei avea grija, succes