| Gyony_92 a întrebat:

Unde pot gasi Atv-uri(motociclete cu 4 roti) si care este cea mai buna marca si mai puternica dar tot o data si ieftin...

7 răspunsuri:
| emoboy a răspuns:

Eu am un ATV de la Firt bike de 200cmc sunt destul de multumit de el.Si costa in jur de 100 milioane(bani vechi). Dar singer as vrea sa imi cumpar un Polaris acesta mi se pare mai bun.Chiar si era o emisiune care testa ATV de la Polaris cu alte teste erau:
1)De forta:Le puneau sa traga un trunghi de copac si polaris a tras cel mai departe
2)pe pietre si busteni ca sa testeze suspensile
3)viteza si etc
Alte marci care mi se par bune sunt:
a)KTM
b)Yamaha
c)Artic Cat
d)Honda
e)Suzuki
Lihai nu mi se pare bun. Apropo si Suzuki vream sa imi iau.
-Pe primul loc as vrea Polaris
-Pe 2=>Un Suzuki
-si 3=Yamaha.
Atv-urile de capacitate mare de 700cmc-800Cmc sunt foarte scumpe in jur de 700 milioane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ATV-ul nu este motocicleta cu 4 roti! Mare greseala. Motocicleta este un vehicul doar cu 2 roti si in unele cazuri cu ataş(adica 3 roti). Iar ca sa conduci un ATV iti trebuie permis catg. B daca are capacitatea peste 50 cmc. Motocicleta si ATV-ul sunt DIFERITE!
Cele mai bune sunt de la Yamaha, Honda, KTM, dar pretul este destul de ridicat, cat o masina, ajunge pe la 10 000 Euro, cele mai bune si cele mai puternice.
Mergi la magazinele moto din orasul tau, acolo se gasesc si ATV-urile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai puternic e can-am, costa 8000 de euro cu 2 locuri fara jante de aluminiu, manere incalzite(pentru iarna) si gps, 12000 cu, daca vrei ceva mai ieftin ia unul de la yamaha, banuiesc ca ai magazine moto in orasul tau pentru atv-uri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.cataloggeneral.ro/......-l573.html
uite o varianta buna, dar vezi ca mai sunt si alte atv-uri chiar mai ieftine.

| byank_9178 a răspuns:

Pai scr la google ateveuri si motociclete ieftine si de marca buna