Seat Ibiza este special facuta pentru nefumatori. Lasa-te si tu, e mai bine pentru tine si sa stii ca nu esti nici mai gorzav/grozava daca esti cu tigara'n bot la volanul acestei masini
Seatul Ibiza este o masina ca oricare alta. Daca tu o conduci, scrumiera care iti poate fi de folos este inainte de schimbatorul de viteze. Succes sa nu afle mama ta si ai grija sa nu-i arzi scaunul:-P
Nu este special facuta pentru nefumatori.Sefa mea are Seat Ibiza si are scrumiera in stanga brichetei, in dreptul schimbatorului.
Doar ultimul model a fost conceput pentru nefumatori, iar in varianta standard nu ai bricheta+scrumiera.Sunt legate ambele intr-o singura optiune ("pachet pentru fumatori"), nu se monteaza separat.
Si tu te-ai gasit sa fumezii chiar in Seatu maicatii... tare desteapta esti...:
E interesanta intrebarea ta. Daca nu stie ''Mamica'' ca fumezi inseamna ca esti matur deja NU?
Deci ai si permis de conducere?
Daca nu (cred ca asa e ca n-ai) ori stai in masina si o astepti pe mama ori sta langa tine asa ca, cum vrei sa faci sa te ascunzi in loc de BUDA in garaj in masina mamei ca sa fumezi?
Interesant.
Sunt masini concepute sa nu se fumeze in ele... si masina noastra e asa nu are scrumiera... asa l-am comandat... insa tu daca fumezi in masina mamei tale nu esti foarte inspirat... in primul rand daca ea nu fumeaza scrumul ramene ori cat ai incerca sa il cureti de miros nici numai vorbesc... intr-o incapere mica ca si o masina se simte ore intregi o tigara chiar daca dai geamul jos... asa ca ar fi mai bine sa nu fumezi in masina...
anonim_4396 întreabă:
Dragon999 întreabă: