anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog as vrea sa achizitionez un 125, va rog dati-mi si mie niste ex de motociclete de viteza bune de 125 cc nu vrea decat 4 timpi, cat mai multe argumente +detalii, va rog mult. Multumesc anticipat astept cat mai multe raspunsuri.

5 răspunsuri:
| SoundTHeWave a răspuns:

Multumesc mult pentrut tot, dar tot cred ca as mai avea nevoie de ajutor, va rog mai dati-mi alte exemple daca exista (doar 4 timpi si carenate de viteza, nu scuter). Apropo, marian stanca, moto despre care vorbesc nu a fost de 49
, ea este 125 din fabrica (yamaha yzf r125),dar sta foarte prost cu actele, fara carte de identitate sau acte pe numele proprietarului actual (asta se poate rezolva cu un act de vanzare cumparare?).Va rog ajutati-ma in continuare pentru ca nu m-am decis inca. Dau panglica!

| bleagaradu a răspuns (pentru SoundTHeWave):

Actul de vanzare cumparare transfera titlul de proprietate de la o persoana la alta. Iar tu cum nu ai act constator, nu ai ce sa transferi. Nu te complica la ceva fara acte, mai ales daca te va opri politia ai sa intri in belele.
Si de ce tii tu neaparat 4 timpi? crezi ca prinda viteza mai mare sau ce? Aprilia e leaderu la moto pana in 250cc, iar Aprilia RS125 e in 2 timpi. Ai niste fixatii nefondate peste care ar fi bine sa treci ca sa fii capabili in a lua decizia cea mai buna pentru tine.
www.biroticamall.ro

| bleagaradu a răspuns (pentru bleagaradu):

PS uite http://www.youtube.com/watch?v=72MYqcDF3m4&feature=relmfu sper sa te ajute sa trecei peste confuzia ta.

| taikuna a răspuns:

Honda cbr 125 fiabilitate buna, viteza cat pentru un incepator, Yamaha rsv 125 cea mai buna pentru incepatori!

| Marian_Stanca_1985 a răspuns:

Honda cbr 125, yamaha tzr