Pe la 500.000 cere segmentare motorul daca este mers cu ea in Romania in afara tine pana pe la 800.000 + ca strainii seriosi folosesc piese originale dar este ok pe un BMW doar ca o sa te coste mult intretinerea din start la un BMW nu ca este ea la 270.000 de km fiindca nu cu motorul ai probleme pe durmurile noastre ai de schimbat bucse, telescoape, simeringuri si alte chestii de genul asta chiar si la o masina noua nu neaparat la aceea!
Sall. Prea bine nu este. De la 3 mii inceo oroblemele la motor. La trei sute de mii, nu se merita a se cumpara. Este punctul meu de vedere. Ca si o concluzie, este mult. Pa!
Este mediu. Acceptabil zic eu,
@Baru. de unde dracu ai auzit tu ca la 3. 000km incep problemele la motor?!?! Nici macar uleiul sau filtrul de aer nu se schimba la km aia, ci la 10.000.Mai informeaza-te inainte sa dai raspunsuri
Totusi e cam mult! o masina din 95 are 270-280.000! normal ar trebui sa aiba cam 180. 000km! acum nu stiu ce sa zic dar mi se pare cam mult!
Nu sunt profesionist in bmw dar parerea mea este ca nu este asa de mult pentru un motor diesel
.
Dragon999 întreabă: