| hudisteanum a întrebat:

Voi credeti ca daca unui individ ii plac utiljele agricole e taran.

8 răspunsuri:
| AlleSeniorita a răspuns:

Nu trebuie sa fii taran doar pentru ca iti plac aceste utilaje...pur si simplu are o placere sa le conduca, si-ar dorii sa le aiba sau are o simpatie pentru ele!winking

| hudisteanum explică (pentru AlleSeniorita):

Hei mersi de raspuns si chiar asa tie iti plac

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Vezi ca utilajele moderne agricole sunt adevarate minuni tehnologice. Unele fac munca sute de oameni chiar, si intr-un timp extrem de mic. PLus ca sunt mai avansate tehnologic decat unele masini de lux. :)) Daca e cum zici tu atnci da sunt un taran inrait! Ce as vrea sa conduc si eu un http://bikotic.com/wp-content/uploads/2011/09/john-deere-8430-tractor.jpg monster truck direct!

| mgtow a răspuns:

Nu e taran, e un agricultor care ii place acea categorie de munca si cu putin noroc poate sa-i dea roade negotul.

| gigel68 a răspuns:

Tu crezi ca daca unei persoane ii plac banii e milionara/miliardara? laughing

| emoboy a răspuns:

Poi poate sa ii placa si unuia de la oras dar daca nu le vezi nu are cum sa iti placa! Eu sunt la tara si imi placeau u 650 cand le vedeam pe vremea lui ceusescu cum arau.Imi plac cum uracau peste tot cum se ridicau de fata si stateau pe 2 roti.Imi placeau ca erau robuste, putea sa tragi ce vreai cu ele. Puteai face multe! Si inca imi plac dar nu mai sunt cea ce au fost.U 650 a fost cel mai bun era robust, tragea tare, uraca peste tot era cel mai bun atunci cat a fost! Dar nu trebuie sa fi taran ca sa iti placa de ele! Daca iti plac caii astaa inseamna ca esti taran?

| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu vad legatura. Rar vezi tarani cu utilaje agricole oricum, de obicei fermele si firmele cu mult teren au utilaje agricole nu taranii ca nu imi iau tractor ca sa ar un cap de pod sau cat am eu teren + ca ultimele aparitii sunt chiar de invidiat, nu sunt deloc ieftine dar sunt si foarte tehnologizate si te simti in ele ca in pat la cat de confortabile si de mari sunt!

| AlleSeniorita a răspuns (pentru hudisteanum):

Pai, nu prea sunt eu cu masinariile astea, dar nah...nici nu am nimic impotriva lor big grin