anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi v-ati mia cumpara o masina noua in aceste vremuri de instabilitate financiara?

13 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Chiar daca as avea bani, datorita crizei politice si economice nu as investi banii intr-o masina.

lolita
| lolita a răspuns:

Da, acum ete cel mai bun moment dar asta doar daca ai banii, sunt multe persoane stramptorate si vor sa vanda masina cu orice pret, un pret mult mai mic decat merita.

| danbnz a răspuns:

Nu as risca... mai bine una la mina a doua, ieftina, trag de ea pina moare, o arunc, si-mi iau alta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine ma cam bate gandul sa imi schimb masina... dar ma mai gandesc ink. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, daca as avea bani. Mi-as lua un Audi A6 brand new.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca este strict necesara, nu ma vad cumparand o masina doar de dragul de a avea ceva care sa umple golul din parcare. la mine e o necesitate, nu ma pot misca fara masina, locuiesc la 15 km in afara orasului. daca as sta in oras mi-as cumpara o bicicleta(ecologica, economica, nu ai nevoie de loc `pentru parcat se intretine usor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-Tot cu gandul la Audi.Nu am reusit pana acum sa ti-l scot din cap. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criza pentru unii... Da, daca asi economisi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigma, nu audi trebuie scos din capul meu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. cu banii in mana.in rate niciodata.si as cauta una buna, consum redus si usor de intretinut.

| AdeLina a răspuns:

Hmmm... Eu personal nu... Dar parintii mei n-au ce face... Si-au cumparat masina chiar acum vreo 3 zile... Noua bineinteles ca nu au incerdere in masinile SHwinking

| Sparkzz a răspuns:

Hmmmmmmm... Pai since DA! si sti de ce... pentru ca acum toate preturile sunt mai mici si poti cumpara un automobil bun la un pret destul de avantajos big grin

| bianca_4673 a răspuns:

Da, mi-as cumpara daca nu as avea