Chiar daca as avea bani, datorita crizei politice si economice nu as investi banii intr-o masina.
Da, acum ete cel mai bun moment dar asta doar daca ai banii, sunt multe persoane stramptorate si vor sa vanda masina cu orice pret, un pret mult mai mic decat merita.
Nu as risca... mai bine una la mina a doua, ieftina, trag de ea pina moare, o arunc, si-mi iau alta.
Daca este strict necesara, nu ma vad cumparand o masina doar de dragul de a avea ceva care sa umple golul din parcare. la mine e o necesitate, nu ma pot misca fara masina, locuiesc la 15 km in afara orasului. daca as sta in oras mi-as cumpara o bicicleta(ecologica, economica, nu ai nevoie de loc `pentru parcat se intretine usor)
Hmmm... Eu personal nu... Dar parintii mei n-au ce face... Si-au cumparat masina chiar acum vreo 3 zile... Noua bineinteles ca nu au incerdere in masinile SH
Hmmmmmmm... Pai since DA! si sti de ce... pentru ca acum toate preturile sunt mai mici si poti cumpara un automobil bun la un pret destul de avantajos