| harciog a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar masina si sint in dilema.Am bani si de una sh straina dar ma gindeam la ceva ieftin si usor de intretinut.Ma gindeam la o dacie pe injectie.Motivul este ca nu prea vreau ceva de lux cit mai mult ceva practic pentru ca am drumuri de tara si deci si de tras de ea in prostie pe toate coclaurile.Ma gindesc ca una straina ce-i drept cade mai greu dar nu prea ai ce-i face singur pe cind la dacie, oriunde ai fi, iti bagi capul singur fara teama de ati prinde urechile si, chiar daca cad mai repede, piesele uzuale sint extrem de ieftine. Ce ati alege?

16 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Golf 3 break daca gasesti cu tractiune integrala si diesel poti sa tragi de ea si in off road si unde vrei ca nu pica, daca vrei piese ieftine gasesti la dezmembrari cate vrei, daca vrei suspensie dubla exista model pentru Golf 3 after market facuta special ca sa cari si masina suporta 3.5 tone cu ea cat un Sprinter ce sa vrei mai mult... eu cred ca este ideala pentru ce vrei tu!

| harciog explică (pentru FurtunaDiesel):

Multumesc,ma mai interesez, o zi buna.

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru harciog):

Cu placere!

| a1doru a răspuns:

O dacie break.

| Stefanu a răspuns:

Uita te pe AUTO.RO si BESTAUTO.RO.
Aici poti sa cauti toate marcile de masini si poti sa cauti dupa capacitate,pret, caroserie si absolut tot, cu poze mari.
Aici sigur iti vei gasi masina ''perfecta''.
Stima!

| RMihai a răspuns:

De acord cu savy legat de mecanica,golful merge,dar iti recomand sa te uiti si dupa dacia logan sau chiar solenta, gasesti la un pret relativ mic unele in stare buna si fara dorari extra normal, nu mai sunt totusi acele dacii 1310 care erau odata, cu benzina si reparati ajungi sa-ti dai seama ca mai rentabil ar fi ceva mai nou

| Savy a răspuns:

VW Golf 3. Ce spui tu cu bagatul capului la nimereala e o tampenie, iti trebuie cunostinte solide de mecanica, indiferent ca-i Dacia sau Mercedes. Iti recomand Golf 3 pentru ca intretinerea are costuri mici, defectiunile apar greu, fiabilitatea e mare si in plus, e tinereasca.

| harciog explică:

Savy,golful n-am nici o idee despre el pe cind la dacie sint doctor pina si in motor.

| dana85 a răspuns:

O masina nu trebuie sa fie de lux, dar trebuie sa-ti confere siguranta si confort, iar costurile de intretinere cat mai mici. La pretul unei dacii, poti sa-ti iei din afara o masina mult mai buna(paritate pret/ calitate), dar atentie la an/model pentru taxe.

Răspuns utilizator avertizat
| eug3n92 a răspuns:

Nu ai spus pana in cati bani vrei sa iti iei masina. big grin

| harciog explică (pentru eug3n92):

Vreo 4000 dar nu-mi vine sa-i arunc pe ceva bun si s-o haladuesc pe toate coclaurile.

| eug3n92 a răspuns:

Ai putea in banii astia sa iti cumperi un Suzuki Samurai sau Suzuki Vitara. Masinile astea pentru teren accidentat sunt facute.

| harciog explică (pentru eug3n92):

Da si fereasca Dumnezeu sa cada ceva stau cu ea in fata blocului ca alti bani nu mai vad pentru masina 2 ani

| eug3n92 a răspuns:

Asta asa e in legatura cu piesele. Oricum si de Dacie sunt scumpe pentru ca sunt piese de Renault. Eu mi-am luat la Dacia 1300 niste placute de frana cu 80 lei, pe cand la Mazda 323 le-am luat cu 60 lei.
Acum mno eu ti-am dat niste sfaturi, oricum tu te hotarasti in privinta achizitiei.

| buza7m a răspuns:

Vw polo 6n2 sau chiar mai nou(adus de dincolo). Motoare mici,sunt fiabile, taxe mici, piese destul de ieftine, 1.4 tdi ar fi perfect.