Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 29 Mai 2023 sunt:
Aseara am cumparat o vopsea de la Loncolor Hempstyle dar din pacate cand am ajuns acasa am constatat ca nu am oxidant la ea desi ar fi trebuit. Intrebarea mea este... daca cumpar un alt oxidant va iesi...? (mai mult)
Salutare! Sunt baiat si toata viata am avut parul scurt. Dar de prin 2020 odata cu pandemia mi- am lasat parul lung. Va las aici niste poze sa vedeti, insa nu sunt chiar recente pozele, e un pic mai...? (mai mult)
O intrebare pentru toate varstele. De ce te machiezi? Ce te-a facut sa incepi si de ce ai continuat... sau nu?
Salutare TPU! Mă adresez la meșterii de unghii, dacă se pune un pic de culoare și se amestecă cu gelul pentru a primi culoarea gelului dorită de clientă se schimbă compoziția? Se va ține pe...? (mai mult)
M-am pensat pentru prima data si nu imi place, zici ca sunt schimbata complet. Pot sa le aduc la forma initiala? Cam în cât timp?
De ce pe vremuri, demult, copii purtau in casă pantofi sau ghetuțe (adică nu papuci de casă)? Adică cum era să stai în casă încălțat toată ziua?
M am pensat pentru prima oara, dacă las parul sa crească din nou se va vedea ca am fost pensată? Vreau sa revin la cum erau sprancenele inainte crescute s-o groase
Am 13 ani și m-am pensat pentru prima oară, am făcut cea mai mare greșeală. Daca le las sa crească sprancenele vor fi complet ca inainte?
Salutare! Am fost la frizer si mi- am facut o schimbare, ca am vazut ca iar se poarta, e prima data cand am stilul acela de frizura cu parul intr- o parte (sunt baiat), am o neamurire, in ce parte ...? (mai mult)
M am pensat pentru prima data si nu imi place cum îmi sta, nu mai sunt eu. Dacă las parul sa crească revine complet la forma initiala?
Buna. O sa merg in iunie cu clasa intr- o excursie cu vaporul de o zi. Am vazut ca o sa ploua in ziua respectiva, dar ca o sa fie 21 de grade. Ce outfit as putea sa imi fac? Nu as vrea ceva extravagant...? (mai mult)
Salut TPU! Am nevoie de niste sfaturi, urgent! Nu de mult mi- am schimbat stilul frezurii si nu stiu in ce parte (inclinat) se poarta parul, tin sa mentionez ca e prima oara cand am parul dat intr- o...? (mai mult)
Bună ziua, am făcut o comanda de pe shein și de ieri este outbound din Ungaria, aveți vreo idee când o sa mi ajungă, acolo îmi arata ca est date e astăzi, dar momentan nu am primit niciun update...? (mai mult)
Intrebare pentru fete: ce haine/incaltari de de vara va plac la barbati?
La ce pieptănături pot sa port fundițe de păr de genul ăsta?https://ae04.alicdn.com/kf/U9bd7b46f00df403180a4ed8d048acd543.jpg_.webp
Hei TPU! Am o întrebare în legătură cu unghiile în gel, bonder- ul este tot una cu primer sau cu baza?
M-am epilat pe mâini cu benzi, iar cand am dat in zona pielii unde se îndoaie mâna, se făcuse ceva de genu sânge înăuntru, o dunga roșie cu sânge, dar înăuntru, trece?
Salut, sunt baiat și vreau să-mi las părul lung. Mai merită în 2023?
Bună! Am o întrebare în legătură cu unghiile în gel (tispuri). Pensula cu care voi lua gelul autonivelant trebuie înmuiată înainte în ceva?
Dati-mi va rog niste recomandari de parfumuri. As prefera unul scump, intre 500-1000 de lei, care sa il pot cumpara de la un magazin fizic Douglas sau Sephora.
Buna! Acum aprox. o saptamana mi- am dat încă cate o gaură in fiecare ureche.Incepand de acum cateva zile, cand mi- au cazut cerceii medicinali in somn (i- am pus inapoi dupa cateva ore) in zilele ...? (mai mult)
Salut! Daca imi dau cu pudra de par coafat volum odata pe saptamana imi poate cadea parul?(sunt baiat)
Salut! Daca folosesti pudra de par pentru volum odata pe saptamana iti va cade parul? (Pentru baieti)
Buna! O recomandare de șampon bun pentru par cu tendita de îngrășare?
Am nevoie urgenta. Maine am pozele la scoala si imi iau rochita, problema e ca m- am iritat groaznic pe picioare dupa epilat si am si niste cosuri măricele. M- am dat cu spirt, cu ceai, cu crema ...? (mai mult)
Fetelor, recomandati-mi o vopsea buna. Vreau sa ma fac bruneta acasa!
Sunt parfumuri Chanel la Palas Mall in Iasi? Am cautat pe internet, pe Douglas si Sephora si nu am gasit.
Bună, stie cineva de ce am parul ondulat după ce ma spal? De când sunt mica am avut părul drept, niciodată nu l- am avut ondulat și nu folosesc produse pentru par ondulat, pur și simplu după ...? (mai mult)
Care este cel mai bun aparat de ras pentru zona inghinala?
Imi poate recomanda cineva un brand bun de fard de pleaope culoarea alb?
Voi ce folositi pentru epilare fara iritatii?
Dacă port mărimea 75/A la sutien, ce cupa ar trebui sa îmi comand dacă pe un site apar la mărimi doar cupa A, B, C, D?
Salut! A facut cineva tratament cu laser pentru acnee? De aproape 2 ani ma tot dau cu creme si nu au niciun efect, tin sa mentionez ca am tot schimbat ce creme folosesc(alte branduri), am fost si la ...? (mai mult)
Bună! Sunt o "dependentă" de placa de întins părul. Nu o folosesc zilnic. cam o dată pe săptămână. Am o placă Remington Pearl de aproape 3 ani dar simt că nu își mai face treaba ca la început....? (mai mult)
Se mai gaseste pe piata Masca de par L'Oreal Paris Elseve Ulei Extraordinar pentru par uscat, 300 ml in versiunea veche cea din link- ul https://www.emag.ro/masca- de- par- l- oreal- paris- elseve- ulei-...? (mai mult)
Sunt baiat si am banchetul de a8a, imi iau adidasi albi cu negru, blugi negri si ma gandeam sa-mi iau tricou sau o camasa neagra sau alba, dar mai larga putin, help me.
Bună! Întrebare pentru fete! Mi- am pus unghii cu gel la o prietenă începătoare care a făcut un curs de 5 zile. Nu am avut niciodată unghii puse deoarece întotdeauna am avut timp și răbdare să...? (mai mult)
Salut! aveti recomandari de magazine second-hand cu haine y2k?
Întrebare, în special, pentru fete. Ați folosit multe tipuri de produse de la Farmec? Au calitate bună, și merită banii?
Păreri Apollo Beauty Salon VIVO Constanța? Sau sugestii frizer Constanța?
Îmi trebuie teniși finuți pentru ora de sport la liceu, noi facem multă gimnastica, ar fi ok așa ceva, sau nu?...? (mai mult)
Fetelor, cum va faceți/ prindeți părul pentru când mergeți la biserica?
Bună ziua, acum un an m- am tăiat cu lama pe buză și puțin pe piele, unde mi- a rămas o cicatrice mică. Întrebarea este ce cremă îmi recomandați ca să dispară sau ce trebuie să fac natural? ...? (mai mult)
Bună! Acum aproape o saptamana mi-am dat alte găuri in urechi, insa probabil seara cand dormeam, cerceii medicinali au cazut..Am incercat sa ii pun dar doare foarte tare, ce pot face?
Vreau câteva idei de rochii pentru banchet. Toți vor sa strălucească la un banchet, nu?
Buna, mi am luat casca de Șuvițe dar din greșeală am luat un oxidant de 9% și de doua de 12 % și am amestecat credeți ca o sa mi iasă Șuvițe gri?
Bună! A început să mi exfolieze pielea de pe față. Este de la machiaj?
Bună,știți pe cineva care pune pierce uri în focsani?
Ce stiti de Pandabuy?
Ce culoare la rochie mi se potrivește dacă am parul culoarea aceasta și tenul deschis la culoare? https://prnt.sc/LabaqKIM5TVG
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UmbraDeVulpe întreabă:
Alex274827472 întreabă:
ilovemonkey întreabă:
Parakeets întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!