Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 16 Aprilie 2021 sunt:
BUNA Am nevoie de idei vestimentare vă rog frumos Idei de ținută pentru mai multe tipuri de ocazii as vrea. De la casual până la elegant. Fără haine cu rupturi că nu îmi place din alea. Fetelor...? (mai mult)
A folosit cineva de aici pastile mammax? Sunt bune de ceva? Adica au aparut schimbari?
Bună tuturor doamnelor și domnișoarelor ????.Vreau să vă întreb, pentru fetele ce au coșuri pe față ???? cu tenul gras, ce faceți ce folosiți pentru a va face fața mai frumoasa când ...? (mai mult)
Pot slabi cu apă?
Am o întrebare, de ce noaptea cand facem poza cu blitul ni se vad ochii rosi sau alte culori?
Sititi siteuri unde pot gasi Nike court royale mid pentru femei marimea 38/37? Toate siteurile au numai marimi pentru barbati.
Lampa mea de unghii uv începe sa se strice ( începe sa se oprească lumina ) poate sa ia foc dacă încerc sa o mai folosesc de câteva ori?
Exista un aparat de ras cu care sa ma barbieresc? Dar cu care sa pot taia barba si la nivel si sa ii pot da contur cand doresc, dar si sa rada complet? As dori un aparat care efectiv sa taie tot parul...? (mai mult)
De ce lumea care se da cu spray exagerează și da prea mult?
Buna. Cum pot îndepărta culoarea de mov (violet de gențiana) din par? Am încercat cu spirt dar nu prea a ieșit. Mulțumesc!
Unde pot gasi cosmetice E.L.F. in Iasi?
Buna TPU.Cu ce ar trebui curățată si dezinfectata o gaură pentru cercel facuta de curând? Am inteles ca spirtul nu e tocmai bun.
Salutare, Ma poate ajuta cineva sa găsesc acest model de adidași din imaginile atașate? Am căutat 2 ore cu ajutorul google dar nimic.Dacă ajuta, Cuza de la Noaptea Târziu are acest model. ...? (mai mult)
Îmi poate cineva recomanda un salon bun, la un preț accesibil în Botoșani? Mulțumesc ❤
Hei, a folosit cineva crema duac gel pentru cosuri, pete etc? E buna merita sa o iau?
Ce părere aveți despre parfumul INVICTUS(Ala gri..nu LEGEND), e dulce? Asemănător lui 1 MILION? Care e mai dulce dintre ele? Merita INVICTUS?
Parfumul BLACK OPIUM este dulce? Are o tentă dulce ca si SI GIORGIO ARMANI?
Salut TPU. Vreau sa fac un curs de frizer in orasul meu. Costul acestuia este de 1300Ron si dureaza o luna, dar nu ofera diploma, te alegi doar cu ce ai invatat. Daca te descurci bine poti sa ramai in...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea să- mi cumpăr o rochie de ocazie dar să fie scurtă (când spun scurtă mă refer să fie puțin mai sus de genunchi - și vă spun de ce vreau așa) am 1.54 și arăt cam oribil...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum sa scap de punctele negre cu remedii naturale?
Buna, TPU! Am un lantisor de argint care dupa 3 purtari nu mai arata fix ca in prima zi, ci se innegrise pe alocuri.L- am spalat cu pasta de dinti si un burete si a functionat. Dupa aceea la inca o purtare...? (mai mult)
Buna Ziua.Cat timp se poartă cercelul medical după gaurirea lobului urechii cu pistolul? Se poate scoate după vindecare pentru perioade de cateva zile fara închiderea gaurii?
Buna TPU, cum se numesc blugii aia de fete mai lăsați jos in vine?
Am cateva fire de par arse. Ce sa le fac? Sunt baiat.
Daca iti pieptani parul in spate,linia care il desparte dispare. Dar cum ar fi,ea dispare cu totul, se anuleaza sau e doar ascunsa?
Salut! Îmi puteți spune vă rog cum se numesc blugii ăia care vin mulați pe coapse și de la genunchi în jos sunt așa mai lărguți?
Care e cel mai bun balsam de buze pe care l-ati incercat vreodata?
Bună! Îmi puteți recomanda o crema bună la un preț accesibil cu spf pentru față? Menționez ca am 18 ani și am tenul gras, este ok sa folosesc? Dar, pentru punctele negre ce as putea folosi?...? (mai mult)
Am achizitionat un produs de la bershka, am bonul dar am rupt eticheta cu pretul, se mai poate face retur?
Salutare! Am vazut aseara in Vcast- ul lui Bvcovia ca Oscar avea hanorac custom cu Ian, ideea este ca intr- un timp am dat de contul acelei persoane. Poate careva sa- mi spuna care este instagramul acelui...? (mai mult)
Pro sau contra taiatului cuticulelor? De ce?
Stie cineva un SH cu multe haine de fete 12-16 ani în Bacău?
Buna, am înteles, ca unele mancari dau o culoare a ochilor mai deschisa si una mai închisa. Stiti cumva ce trebuie sa mananc ca sa am ochii negri? Dau funda!
Daca soarele mi-a atins tenul din plin 10 minute o sa mă zbârcesc in ultimul hal?
Ce este mai bine sa fac, sa dau 200 lei la dermatolog pentru un consult sau sa- i investesc in produse care știu eu ca sunt bune și ma ajuta? La dermatolog nu imi face același lucru, ma consulta apoi...? (mai mult)
Buna. Sunt in carantină de 7 zile iar eu voi iesi din carantină fix pe 18 aprilie de ziua mea. Vreau să mă vopsesc ceva mov, ciocolatiu sau burgundi, ma interesează câte tuburi trebuie sa folosesc...? (mai mult)
Hey TPU.Probabil e o intrebare ciudata, nu stiu daca a mai observat si altcineva asta dar eu la mai toate femeile mai in varsta am vazut ca au degetele putin mai groase - si unghiile late si frumoase....? (mai mult)
Știți cumva unde pot găsi pe internet manșete detașabile din tul sau dantela? Îmi puteți recomanda niște pagini handmade care fac așa ceva? Vă Mulțumesc
Buna! Stiti cumva daca in DM se gaseste marca ELF de cosmetice? Multumesc frumos :*
De ce sunt numai chestii de dama in IDM?
Buna ziua TPU! Sunt curios de ceva vreme, de ce baietii cu parul lung isi iau asa de mult hate. Am observat ca multe persoane sunt luate peste picior, inclusiv si eu. Chiar asa de inculti pot fi unii?...? (mai mult)
Par scurt, mediu sau lung? Ce preferati?? :)
Hei! Are cineva idee de ce au scos parfumul City rush de la Avon si unde l-as putea gasi? Stiu ca a disparut de cativa ani.
De ce tin bărbații să aibă barba? Pentru mine ar fi un calvar să mă rad și pe obraji, m-aș irita la maxim
Pot folosi crema Nizoral pentru coșuri? Este buna pentru ten?
Aveți cumva idee de ce părul îmi creste exagerat de greu? In 7 luni mi- au crescut doar vreo 3/4 cm, tin sa precizez faptul ca sunt rasă in cap, ma spal cu un sampon fara sulfati, parabeni si minerale,...? (mai mult)
Baieti,când va epilati mergeți la salon sau va epilati acasă? Cu ce va epilati băieți?
Salutare TPU! Am 16 ani si m- am gandit sa imi fac un tatuaj pe spate, desigur, daca voi avea acordul parintilor. Se poate deforma din cauza intinderii pielii sau ceva?(Daca mai slabesc/ ma mai ingras)...? (mai mult)
Legat de parfumuri, de ce credeti ca pretul din shopuri este mult mai mic decat cele din magazinele din mall de ex. si nu numai sau online de pe sephora, douglas etc? Din cate stiu si parfumurile din...? (mai mult)
Am goluri in barba. Ce sa folosesc? Ulei de ricin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
darkusss întreabă:
Marfil31 întreabă:
GusticelulMititel întreabă:
Vladavramia91 întreabă:
Buna, stiu ca nu asta vrei sa auzi, dar mama ta are dreptate. Exista atatea activitati interesante si stimulatoare pentru mintea copiilor. Toate retelele sociale promoveaza oameni si actiuni care fac...... (mai mult)
Salut! Din câte știu există plugin- uri pentru asta, însă îti recomand să instalezi LabyMod.Download Link - https://labymod.net/en/download- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -...... (mai mult)
Buna, cum a spus si domnul de sus, el probabil vrea ceva nou acum, tu fiind mai mica decat el, esti ceva nou si o prada usoara. El are experienta, stie cum sa te ia si ce sa iti spuna astfel incat...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!