Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 15 Februarie 2019 sunt:
Buna TPU... voi cum folositi Primerul? ..am primit unul de la NYX - Pore Filler. Eu inainte de aplicarea fondului de ten foloseam o crema hidratanta si acum cu acest primer nu stiu daca trebuie sa mai...? (mai mult)
Salutare. Am primit o bluza, cu un desen ca de halloween. O pot purta si in timpul anului? :)) Poza: https://imgur.com/a/4HVjTYb Va mulțumesc!
Buna! Am vazut pe insta o pereche de jeans cu inchidere oblica cu nasturi. Cum se numeste?
Https://www.google.com/amp/s/www.pinterest.com/amp/pin/819866307135636646/ Buna. Pe ce site romanesc as putea sa gasesc o rochie cel putin asemanatoare cu aceasta?
Buna,ce crema de fața de noapte imi recomandati? Pt. bãrbati, anti imbatrânire.Mersi
Salut TPU! Sunt baiat și am părul destul de mare spun eu și mi se îngrașă foarte, foarte redepe, freza îmi stă bine doar prima zi după spălare a doua zi e acceptabil să zic dar dacă nu m-...? (mai mult)
Salut, se mai poartă adidas superstar?
Buna TPU! Toate produsele petru cresterea parului mai des(atat pentru parul din cap sau pentru barba) sunt valabile pentru totdeauna(adica il folosesc o perioada si apoi nu mai e nevoie sa il folosesc ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune vopsele de păr? De preferabil păr blond(nu foarte deschis)
Buna! Unde in Pitesti pot gasi produse de la Kallos? Ma intereseaza sa gasesc Kallos lab 35 sampon. Funda. Mulțumesc
Buna TPU! Odata ce am folosit o solutie pentru cresterea mai deasa a barbii(cum ar fi minoxidil) aceasta dupa ce renunt la ea revine la starea initiala sau ramane deasa pentru tot restul vietii? Dau...? (mai mult)
Buna! Am o geaca din nailon si am observat o pata neagra de mizerie(banuiesc ca este de la masina), am spalat- o in masina, dar si cu mana si tot nu am reusit sa scot pata. Ce sa folosesc si sa...? (mai mult)
Salut TPU. Cum sa scap de coșuri si puncte negre, ajutor cine stie va rog.
Buna.Ce parere aveti despre spray-ul de protectie termica de la kallos? Este bun de ceva? Ma fac cu placa din 3 in 3 zile si vreau sa stiu daca chiar protejeaza.
Bună TPU! Eu am parul castaniu inchis vopsit, parul meu natural fiind un saten deschis. Ideea e ca vreau sa ma vopsesc ombre, blond. Mie mi s- a deschis foarte mult parul cam vreun sfert din par, nu...? (mai mult)
Cat costa un tatuaj mic/o fraza scurta pe sold? (black&gray)
*Imi cer scuze daca nu e categoria buna: Ce parere aveti despre lotiunile pentru cresterea barbii? Te pot afecta cu ceva? Dau funda!
Gecile de blug, cele din fâș, piele dar blug se pot scurta la croitor?
Salut, sunt baiat, am 18 si as dori sa imi fac suvite argintii, din cate am citit pe internet trebuie sa folosesc si vopsea si decolorant.Precizez ca am parul castaniu. Intrebarea mea este ce procent...? (mai mult)
Buna TPU! Cam dupa cat timp isi pierde efectul samponul aplecin dupa ce am renuntat la el? Adica odata la cat timp trebuie folosit?(trebuie luat pentru tot restul vietii in fiecare zi?)
Buna! Cine are rimelul Mascara Med XL Volume sa imi spuna si mie cum este. As vrea sa cumpar acest rimel, dar as vrea sa stiu daca este bun. Vreau sa imi dati mai multe detalii despre el. Multumesc!
Cartea,,Boost your Bust" chiar are un efect real asupra aspectului fizic feminin sau e doar vrajeala?
Un magazin online pentru rochii de seara frumoase, deosebite si la un pret decent? Doar cei care au cumparat de la respectivele magazine sa imi lase mesaj. Dau fundita!
Stie cineva cum isi face killa fonic dreadurile asa? https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1815434418481588&id=577770562247986&set=a.578298625528513&ref=104
De unde pot cumpara chestii gen supreme, bape dar sa fie originale si sa livreze in tara.
Hello fetelor. Absorbantele libress au miros? Adică aș vrea să îmi cumpăr, dar îmi doresc cu miros, sunt?
Cosmeticele au data de expirare? Mie nu mi pasa o sa le folosesc până când se termina. Le folosesc ff rar, zilnic deloc Procedez bine?
La ce magazine sa dau mostre de cosmetice? La sephora stiu ca poti sa testezi in magazin deci nu sunt sigura ca dau mostre.
Bună TPU, aș vrea să îmi fac un tatuaj pe mana dreapta la încheietura și vreau sa va întreb pe cei care au tatuaje dacă doare în aceea zonă. Mulțumesc!
A folosit cineva Maskrym pentru cosuri (acnee)? Intra bine in piele, adica se absoarbe sau se simte ca iti ramane uns pe fata?
Tricourile se pot scurta la croitorie, nu? Dar cămășile?
Cum as putea sa-mi așez părul sub șapcă astfel încât să se vadă drăguț? (sunt fata)
Funda! Imi poate zice cineva cum sa accelerez creșterea părului?
Fetele care si- au facut permanent la par (bucle mari sau mici) - ma intereseaza opiniile/sfaturile voastre din PROPRIE experienta. Dupa aceasta schimbare, parul vostru vi s- a parut ca ar fi ars/uscat?...? (mai mult)
Bună TPU! Îmi puteți spune cum as putea scăpa de coșuri si puncte negre? Am 15 ani si porii foarte dilatați, prin urmare, am si puncte negre. Coșuri am, apar doar in timpul perioadei menstruale...? (mai mult)
Am parul ceva de genul asta: https://imgur.com/a/aykCgnH. Dar putin mai lung si putin dat si pe o parte. (O combinatie dintre dat pe spate si pe o parte)Ieri am fost sa ma tund, doar pe parti. Dar...? (mai mult)
Salut. Voi cumpărați 2/3 perechi mai ieftine de o calitate ok sau 1 pereche de calitate superioara? Fac mai mult referire la barbati. Ca pret ma refer 2/3 la 150-200 Sau 1 la 300-450.
Salut TPU, am unghiile moi şi se rupe un fel de peliţa de deasupra. Spuneţi-mi un tratament cum aş putea să le întăresc ca să nu fie aşa fragile.Dau fundă!:)
Ce se poate face pentru a preveni caderea parului?
De la ce vârsta trebuie sa te machiezi? De la 14 ani am auzit...
Este bun minoxidil pentru cresterea barbii? Am inteles ca atunci cand oprrsti aplicarea rezultatele se vor opri ba chiar mai mult firele o sa cada
Cum folosesc uleiul de ricin? Cu ce aplic?
Bună TPU! Am descoperit un site "mys- make- up.ro" cu produse de make up gen *Huda, Nyx, Anastasia etc.* si sunt niste preturi extrem de accesibile. De exemplu, un ruj mat de la huda beauty+ creion...? (mai mult)
Imi puteti da niste parerei legate de masca de par vivanatura cu petrol? Multumesc
Sa ai ochii mari e un plus/o calitate? Sa ti se spuna ca ai ochii mari e un compliment?
Funda! Am auzit unele metode cu uleiul de ricin se aplica si pe părul uscat, dar si cu alte chestii...Îmi recomandați ceva? Ce metoda sa folosesc?:)
Bună. Eu locuiesc în Germania. Știți ceva site uri de unde pot da comanda de haine, papuci?
De ce unele fete/femei isi tund parul atat de scurt adica baieteste de ce nu si-l lasa mai lung ca doar nu le imbatraneste, eu stiu ca o fata/femeie e mai frumoasa cu parul lung decat scurt?
Ce parere aveti de rochia asta? Ar fi pentru banchetul de clasa a 8- a. Sunt si alte culori.https://starshiners.ro/rochii/rochie- artista- rosa- de- ocazie- cu- croi- larg- din- material- subtire-...? (mai mult)
ÎN CONCLUZIE. Singurul mod de a-ţi păstra sănătatea este să manânci ceea ce nu vrei, să bei ceea ce nu-ţi place şi să faci ce nu ai face.
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Placa de indreptat parul Remington Ceramic Straight S3500
37
Victoria89 întreabă:
Dan1999 întreabă:
Pascu_Teo_1999 întreabă:
Atat_Drakoo_1998 întreabă:
O relatie normala si deschisa nu tine cont de primul care isi impartaseste sentimentele, sau ordinea in care sunt impartasite. Trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, sa va cunoasteti unul pe celalalt...... (mai mult)
Pare o lupta de- a ta impotriva... ta. In cazurile astea, cand mintea incearca sa te convinga sa te autodistrugi este preferabil sa te vezi cu un psiholog. Stiu ca e greu sa te convingi sa faci asta. ...... (mai mult)
La ora actuala sunt Lasere medicale speciale pentru dermatologie, pentru piele si care pot curata si regenera pielea fara nici o durere si in scurt timp. Unii apeleaza la laser daca au prea mult par pe...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?