TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
AnaMaria1939399292
în 12 Iunie 2024 | AnaMaria1939399292 întreabă:

Cum fac să nu mai arate corpul meu așa: https://imgur.com/a/Lg2YvMh Aceasta sunt eu, așa arăt. Arăt deformată rău, știu. Sunt sportivă dar tot deformată arăt. Există operații pentru tăierea...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Andrei52
în 12 Iunie 2024 | Andrei52 întreabă:

Salut! Mi- am cumpărat un costum și pantalonii îmi sunt un pic cam strâmți pe gambe. Nu sunt gras sau ceva, doar că am eu gambele mai mari :)) Știe cineva dacă se poate face ceva să lărgesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ishsjsu
în 11 Iunie 2024 | Ishsjsu întreabă:

Buna, stie cineva va rog cum se numeste tunsoarea la fata asta din video? (La cea mai mare) https://youtu.be/J02vYCMfK4k?si=rT- AW0ZCXSsAiakh Vreau si eu sa- mi fac parul asa si nu stiu cum se numeste...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mariaa8893
în 10 Iunie 2024 | mariaa8893 întreabă:

Buna! E prima oara cand merg la solar si am programare saptamana aceasta. Am fost arsa de soare ieri, dar arsa cam rau, avand in vedere ca eu is un alb din ala "smantanos". Are ceva daca ma duc asa?

8
Răspunde Raportează
Sisjjssjjsjs
în 9 Iunie 2024 | Sisjjssjjsjs întreabă:

Cât de crescut este riscul de infecție facă îmi fac un piercing de acasă însă cu un kit specializat cu toate obiectele necesare, totul curat și dezinfectat?

5
Răspunde Raportează
Chirodeadavid0199293
în 9 Iunie 2024 | Chirodeadavid0199293 întreabă:

Bună cam câte brățări, coliere poate burta un băiat de 11 ani ????????

7
Răspunde Raportează
ClaudiuStroiescu1977
în 9 Iunie 2024 | ClaudiuStroiescu1977 întreabă:

Nu pot sa plasez o comandă pe shein. Îmi apare mesajul comanda nu a fost generată corespunzător

4
Răspunde Raportează
CuriousCreator
în 9 Iunie 2024 | CuriousCreator întreabă:

Bună ziua! Scuzați ca revin cu aceeași întrebare. spuneți- mi, vă rog mult, o clinică bună din Franța pentru o rinoplastie. :( mulțumesc pentru eventualele răspunsuri, m- ar ajuta enorm, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 9 Iunie 2024 | DaciaRomania întreabă:

E prea mare funda sau e ok, la 17 ani? Pentru o ținută festivă ar putea fi. https://ke-images.servicecdn.ru/cktupreet51cpp630rdg/t_product_540_high.jpg

7
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 9 Iunie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Cordeluță de păr, împletită, ați purtat vreodată, va sta bine? Așa ca în poză? https://www.mackoviahracky.sk/image/handle/image_bank/dry42-g-corolle-braids-36cm.jpg

3
Răspunde Raportează
Chirodeadavid0199293

Băieți mai plinuți pot purta blugi sau coliere, brățări?????????

2
Răspunde Raportează
Chirodeadavid0199293

Dacă parinți tai sunt pocăiți poți purta coliere și brățări?

4
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 9 Iunie 2024 | ZeulMuschilor întreabă:

Daca ii arat un model de tatuaj de pe internet se poate realiza?

4
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 8 Iunie 2024 | oceanoflove întreabă:

Imi puteti recomanda un fond de ten bun ca cel fe la vichy dar mai ieftin?

6
Răspunde Raportează
Anonimatul2020
în 8 Iunie 2024 | Anonimatul2020 întreabă:

Salutari, vreau sa imi cumpar urmatorul ceas: Casio - Ceas Barbati, Collection MTP- V3 MTP- V300GB- 1A Nu sunt expert in ceasuri dar cer o parere de la cei care stiu. Ceasul este pe site- ul orologi.ro...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LeGoLaS25
în 7 Iunie 2024 | LeGoLaS25 întreabă:

Hei TPU! Am cumparat un ceas de la pulsar mai exact modelul acesta de pe eMAG:https://www.elefant.ro/ceas- pulsar- chrono- p5a030x1_629f53ac- 64a9- 4cdb- b21d- a38b48ff27db, dar se vede foarte slab lumina...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
vatadezahar24
în 7 Iunie 2024 | vatadezahar24 întreabă:

Bună! Ca tot vine vara și căldura, cu ce vă place să vă îmbrăcați? În ce vă simțiți cel mai confortabil?

29
Răspunde Raportează
Lioara23
în 6 Iunie 2024 | Lioara23 întreabă:

Bună ziua. As dori sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru aparatura cosmetica. Oare știți ceva informații? Am nevoie de ceva curs?

6
Răspunde Raportează
lanadelrey15
în 5 Iunie 2024 | lanadelrey15 întreabă:

Buna! Stiu ca e o intrebare mai ciudata dar stie cineva de unde as putea gasi o pereche de cercei cu logourile de la chanel din oțel inoxidabil? Nu imi permit să îi cumpăr pe cei originali si as vrea...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Alinaka
în 5 Iunie 2024 | Alinaka întreabă:

Vreau sa cumpar un tricou cu floare mare de preferat de culoare rosie similar cu acesta https://www.fashionland.ro/tricouri- si- topuri/286- tricou- bumbac- floare- in- relief- ravenna.html ceva recomandare...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CuriousCreator
în 5 Iunie 2024 | CuriousCreator întreabă:

Bună seara! Îmi spuneți, vă rog mult, o clinică de chirurgie plastică și estetică din România pentru o rinoplastie? Care ar fi cea mai bună? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri. :(

3
Răspunde Raportează
Mario1994
în 5 Iunie 2024 | Mario1994 întreabă:

De ce cei antrenori sau sportivi consuma colagen, tot felul de proteine?

6
Răspunde Raportează
BestKoda
în 4 Iunie 2024 | BestKoda întreabă:

Buna TPU! Am o problema. Caut niste blugii baggy care sa imi vina bine, dar nu am un buget de mai mult de 40 de euro. Problema principala este ca am 1.77 si 76kg si nu pot gasi nici o solutie pentru a...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mario1994
în 3 Iunie 2024 | Mario1994 întreabă:

Bună seara. Ce păreri aveți despre suplimente, colagen sau pulbere pentru ten, unghii, par? Au vreun efect?

5
Răspunde Raportează
Nararym
în 3 Iunie 2024 | Nararym întreabă:

Am 10 ani si arat ca o maimuță, adică am mult par pe mâini picioare si am chiar si mustață. PARUL DE PE MAINI SI PE PICIOARE are vreo 2 cm si mustața se vede ca si cum sunt tiganca. De asemenea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sisjjssjjsjs
în 3 Iunie 2024 | Sisjjssjjsjs întreabă:

Ce produse de la ce mărci sunt bune pentru decolorarea părului? De unde pot face rost de ele? Am părul șaten mai închis și aș vrea să mă fac doar la vârfuri fără a merge la salon

3
Răspunde Raportează
Mario1994
în 3 Iunie 2024 | Mario1994 întreabă:

Bună! Suplimente, vitamine pentru piele sunt sanatoase, bune? Dar cele cu colagen? Va multumesc.

4
Răspunde Raportează
Belgravistan
în 3 Iunie 2024 | Belgravistan întreabă:

Se poate face o tunsoare de tip Mullet foarte scurt, cu 0 în părți, și maxim 1 cm sus și în spate?

4
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 3 Iunie 2024 | LaviniuA întreabă:

Care e diferenta dintre shaving gel si shaving foam? Sa zicem ca vreau sa ma rad pe undeva :)) parul e mai lung asa. Care e mai bun oare?

3
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 3 Iunie 2024 | LisaJulie întreabă:

Cat timp durează epilarea definitiva? Unii spun ca 5 ani, alții spun ca depinde de piele! Nu exista o alternativa la laser care sa dureze și mai mult?

4
Răspunde Raportează
Daniel2906
în 3 Iunie 2024 | Daniel2906 întreabă:

Salut! Am nevoie de un aparat de ras mic (doar pentru mustață) care lasă pielea fină ca după lamă, este? Folosesc acest aparat la 1- 2 zile dar nu taie până la rădăcină: https://www.emag.ro/aparat-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 3 Iunie 2024 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Lampa tip led utilizată pentru manichiură, este dăunătoare? Chiar poți face cancer, dacă o utilizezi în fiecare lună? Mulțumesc!

7
Răspunde Raportează
Annuk2000
în 2 Iunie 2024 | Annuk2000 întreabă:

Hey! Am 13 ani și vreau sa incerc câteva produse noi de skin care(maine merg la Sephora) imi dați va rog idei de câteva mărci bune?

4
Răspunde Raportează
Wtnqdbqrhqr
în 2 Iunie 2024 | Wtnqdbqrhqr întreabă:

Bună! Când eram mica aveam parul creț dar mama m- a tuns și de atunci a rămas drept, dar nu drept drept și voiam sa întreb dacă mai este o posibilitate ca eu sa încă fiu creața și dacă da,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Florazul15
în 2 Iunie 2024 | Florazul15 întreabă:

Cum pot îndepărta tipurile de pe unghii?

3
Răspunde Raportează
Iulianstromengar
în 2 Iunie 2024 | Iulianstromengar întreabă:

Bună! Am și eu o întrebare:Daca am vărsat de vânt și am bubite de alea in cap și din greseala le-am rupt coaja, mai creste parul in acel loc?

1
Răspunde Raportează
ana53
în 2 Iunie 2024 | ana53 întreabă:

Bună, am o intrebare, ma epilez pe mâini cu bicul și după câteva minute de la epilare pielea începe sa ma doară, este ceva neinregula sau bicul nu este unul destul de bun?

5
Răspunde Raportează
AncaDorina1993
în 2 Iunie 2024 | AncaDorina1993 întreabă:

Cât mai este un tuns bob lung? Eu am parul lung. Până în dreptul pieptului. Am nevoie de o schimbare de look. Că m-am cam saturat de el. Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
Anonimus1457
în 1 Iunie 2024 | Anonimus1457 întreabă:

Salut. As vrea sa stiu si eu cun pot scapa de cosuri pentru ca am f multe. Dau funda

4
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 1 Iunie 2024 | ZeulMuschilor întreabă:

Se poate realiza tunsoarea "perm" in Romania? Întreb de curiozitate

7
Răspunde Raportează
Anonimus1457
în 1 Iunie 2024 | Anonimus1457 întreabă:

Salut! As vrea sa stiu cum pot scapa de cosuri, am f multe

5
Răspunde Raportează
InfamousJohn
în 1 Iunie 2024 | InfamousJohn întreabă:

Va salut. Barba mea in momentul de fata este creata si in toate partile. Aveti ceva sfaturi cu ce as putea sa o aranjez sa fie firele drepte?

6
Răspunde Raportează
andreeaandre87
în 1 Iunie 2024 | andreeaandre87 întreabă:

Bună! Recent am fost la pensat, iar doamna de acolo mi le- a subțiat și arată groaznic! Stiti in cat timp le ia sprâncenelor sa crească și ce ar putea sa grăbească aceasta...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2024 |

Buna TPU Vreau sa- mi cumpăr un ceas Ceas classic mai exact. elegant Doar că nu vreau sa aloc un buget foarte foarte mare Vreau sa dau pe el maxim 200 de lei Dar am o nelămurire Este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gdgbdhdjwnje2774
în 31 Mai 2024 | gdgbdhdjwnje2774 întreabă:

Salut! Ieri mi-am facut baie la cap si mi-am dat si cu ulei de par si l-am tinut prea mult sa actioneze (pe undeva pe la 8 ore) si acum nu mi se mai ia din par, ce pot sa fac?

4
Răspunde Raportează
Oli8
în 30 Mai 2024 | Oli8 întreabă:

Buna! Nu știu dacă am ales categoria potrivită. Nu sunt de mult pe TPU. Pur și simplu nu știu ce sa mai fac. Simt că doar mie mi se puteau pune astfel de situații în față. Mâine am balul de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ayanaaaa
în 30 Mai 2024 | ayanaaaa întreabă:

Hello, Mi- as cumpara Opyum Sandals de la Yves Saint Laurent (cei cu tocul YSL), dar prin review- uri am tot vazut ca sunt foarte incomode si nu pot fi purtate mai mult de 2 ore. Aveti sau cunoasteti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CalinaXandra
în 30 Mai 2024 | CalinaXandra întreabă:

Bună! Îmi recomandați o cremă pentru ten pentru o rutina zilnica? Menționez ca nu am probleme cu tenul, ten mixt. As dori doar o crema sau gel pentru un ten mai curat și o piele mai fina....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Mai 2024 |

Salut! As avea nevoie de câteva sfaturi legate de creșterea unei bărbi, mie mi au dat firele de pe la 15 ani si pana acum la 17 am tot dat o jos, am incercat odată sa o tin dar nu imi placea, acum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alexiavio
în 29 Mai 2024 | alexiavio întreabă:

Vreau sa scap de cosuri, ce ar trebui sa fac?

4
Răspunde Raportează
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 16 ore

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • octav005
    trimisă acum 18 ore

octav005 întreabă:

Bună dimineața. Am un transformator toroidal. Pe primar scrie 2 x 117 V si secundar 2 x12 V 3, 75 A. Pe primar sunt 4 fire. Doua rosii un negru si un galben. Cele doua rosii sunt legate împreună....? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Faranune2004
    trimisă acum 13 ore

Faranune2004 întreabă:

Vreau sa îmi răspundă la întrebare Eliancodrut și suntserios înseamnă că am probleme dacă cred ca e posibil nu ca e o certitudine ca putem fi controlați de alte ființe din alt univers 8d?
    8 răspunsuri
  • Manugabi
    trimisă acum 13 ore

Manugabi întreabă:

Care este diferența de varsta cea mai buna atunci când o fata se afla într o relație cu un băiat?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.865
  • Întrebări: 3.951.914
  • Răspunsuri: 17.646.012
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Tom si Jerry

Tom si Jerry

Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!

Start quiz
Categorii
  • 651.930 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.731 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii