TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marinacrina19
în 10 Mai | Marinacrina19 întreabă:

A comandat cineva de pe terranova online, se poate face retur in magazin si cam cate zile dureaza pana ajunge? Se plateste transport?

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 9 Mai | ReignForest întreabă:

Mi- am cumparat o crema de cearcăne(synergy Therm Cosmetics anti- age- cu ambalajul verde) și am folosit- o de marți seară. Azi dimineată am observat că am pleoapa de la ochiul stâng umflată(se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AntonellaLercaDuda
în 9 Mai | AntonellaLercaDuda întreabă:

Bună vreau să comand de la Lyen style exetensii păr știe cineva dacă e proteic sau e natural? Sau amestec? Mulțumesc dau funda

1
Răspunde Raportează
Ana1113
în 8 Mai | Ana1113 întreabă:

Sunteti din Bucuresti? Caut buticuri de haine care vand imbracaminte calitativa din matriale naturale (ex. casmir, lana, matase, in). Sunt slaba si de o statura inalta, cu gust elegant. Imi poate ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Flori1297
în 8 Mai | Flori1297 întreabă:

Bună, dacă știți o soluție pentru părul ars, am fost la un salon să mă facă din negru în blond. După s- a rupt tot părul până la urechi și când fac duș se simte de parcă e elastic ca...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
naiomin889
în 8 Mai | naiomin889 întreabă:

De la natură am un păr creț și frumos, acum 4 săptămâni în urmă mi- am îndreptat părul cu ondulatorul la temperatura de 210°. E frumos părul drept dar nu mă mai văd deosebită fără parul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Emamuresan
în 8 Mai | Emamuresan întreabă:

Merita sa fac un curs de cosmetica? ( nu vorbesc de machiaj)

6
Răspunde Raportează
Criptozaur2000
în 6 Mai | Criptozaur2000 întreabă:

Salutare! Am nevoie de un sfat de din partea fetelor:D. Maine ma duc la coafor să- mi tai vârfurile părului, dar as vrea sa scap în același timp de firele de păr tocite. Sunt pe toată lungimea ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
denisqkq1
în 6 Mai | denisqkq1 întreabă:

Buna! Vreau sa stiu daca a comandat cineva de pe Clothes by DD? Cum sunt rochitele, sunt ok? Arata ca in poze? Marimile corespund? Nu ma intereseaza daca e site ilegal sau recomandari de alte siteuri,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
denisa619
în 6 Mai | denisa619 întreabă:

Buna, cu ce pot scapa de pielea de căpșună de pe picioare? Am multe bubuite in piele daca pot spune asa roze, nu sunt coșuri, eu sunt si foarte albaaa, credeti ca daca m- as bronza ar fi mai putin...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cnv2829
în 3 Mai | cnv2829 întreabă:

Cam cât costa un balayage în Brașov?

1
Răspunde Raportează
Anonimazdt
în 3 Mai | Anonimazdt întreabă:

In legătură cu întrebarea anterioară, din experiențele dumneavoastră care este cel mai bun epilator și la un preț rezonabil.Sa nu lase fire de par încarnate și piele tip căpșună Însă doresc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
swagre
în 2 Mai | swagre întreabă:

Hei. Am nevoie de ajutor. Deci acum un an si ceva m- am vopsit cu henna neagra (care am inteles ca are pigment chimic, deci nu e naturala 100%) si as dori sa scap de ea. Am parul saten deschis, spre...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sorin13Ani
în 2 Mai | Sorin13Ani întreabă:

Salut, am 13ani, mi-am bărbierit mustața și,, ciocul" pentru prima data, în cât timp vor creste înapoi și cum vor creste? (mustața era mai mare ca ciocul).

3
Răspunde Raportează
Anonimazdt
în 2 Mai | Anonimazdt întreabă:

Buna ziua, doresc să achiziționez un Epilator Panasonic ES- EY80- P503, deoarece până acum m- am ras cu bigul însă îmi apar iritații și nu- mi place că rămâne piele tip căpșună. Doresc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 2 Mai | oceanoflove întreabă:

A incercat cineva cremele de corp de la bottega verde? Sunt bune de ceva pentru pretul lor? Voiam sa o iau pe cea cu trandafiri dar la tei e un review negativ dar nu este public.

1
Răspunde Raportează
Marie308
în 1 Mai | Marie308 întreabă:

Pentru cine e manichiurista, de la ce se curbeaza unghiile la mana in jos? Ultima data au fost taiate de tot la sfarsit de decembrie

5
Răspunde Raportează
lorenaantonel
în 30 Aprilie | lorenaantonel întreabă:

Bună TPU, am o întrebare pentru cei care se pricep la parfumuri și site uri de parfumuri. Am găsit pe vivantis parfumul opium over red de la ysl la 591 de lei, 90 ml. Un preț destul de bun. Dar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Classiffied
în 28 Aprilie | Classiffied întreabă:

Voi ați priceput ce vrea sa insemne fraza "fiecare e frumos in felul lui"? E o minciună asta e clar ți o pot spune rudele prietenii și în general oricine care vrea că tu sau chiar el ea sa se simtă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
elen123
în 28 Aprilie | elen123 întreabă:

Buna chat, m-am dat cu autobronzant, nu m-am dat bine si mi-au iesit niste pete destul de urate… In fine, cum pot sa-l indepartez foarte rapid si sa nu mai am nimic maine la scoala?! Multumesc!

3
Răspunde Raportează
AleAlesia30
Întrebare recomandată în 28 Aprilie | AleAlesia30 întreabă:

Cum pot sa scot petele de deodorant de la subrat din hainele albe? Ce metoda merge?

6
Răspunde Raportează
denisa619
în 26 Aprilie | denisa619 întreabă:

Buna, cam cat m-ar costa un tatuaj de la încheietura piciorului pana la genunchi? si spate si fata

5
Răspunde Raportează
19Silvia89
în 26 Aprilie | 19Silvia89 întreabă:

Bună ziua! Știe cineva despre acidul hialuronic regenovue, dacă e bun pentru injectare și cam cat timp ține, mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
asd1234342432423222
în 25 Aprilie | asd1234342432423222 întreabă:

Salut, eu imi dau parul pe spate, il fac cu feonul, adaug ceara, etc. dar nu- mi sta "umflat" mai mult de o ora... ce ar trebui sa fac/ce nu fac bine? Ps. mi- ati putea recomanda voi ceva frizura? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Smanamix
în 25 Aprilie | Smanamix întreabă:

Bună, am avut zona zoster pe frunte și pana sa tratat orice puneam pe față făceam alergie, creme, makeup, rimel, ruj orice, a trecut cam 3- 4 săptămâni de când totul a dispărut adică chiar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Emamuresan
în 24 Aprilie | Emamuresan întreabă:

Poți ajunge sa trăiești din extensii gene? Gen dacă le pui acasă pare ca unii fac bani multi

5
Răspunde Raportează
Alex10092003
în 24 Aprilie | Alex10092003 întreabă:

Bună ce părere aveți de site-ul parfumuriclub.ro?

5
Răspunde Raportează
Misty3011
în 23 Aprilie | Misty3011 întreabă:

Bună ziua! A participat cineva la casting la city models? Duminică e în orașul meu și aș vrea să știu la ce să mă aștept.

3
Răspunde Raportează
Alexandramariaafi
în 23 Aprilie | Alexandramariaafi întreabă:

Bună ziua, de ceva timp m- am apucat de creare de conținut pe tik tok, și acum vreau să trimit e- mail brand- urilor pentru a colabora, doresc și eu un exemplu de mesaj de cerere de colaborare nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexandramariaafi
în 23 Aprilie | Alexandramariaafi întreabă:

Bună ziua, de ceva timp m- am apucat de creare de conținut pe tik tok cu Skincare, și acum vreau să trimit e- mail brand- urilor pentru a colabora, și a testat produsele lor, doresc și eu un exemplu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Evelina1999bun
în 23 Aprilie | Evelina1999bun întreabă:

Am 2 copii (1 mic, 1 mare) si as vrea sa le cumpar hainute noi. Am vazut site- ul ministyle.ro, preturile sunt super, dar as vrea sa stiu daca se potrivesc marimile, ca sa stiu cum ma organizez. Pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maya629732
Întrebare recomandată în 22 Aprilie | Maya629732 întreabă:

Bunaaaa fetelorr! Ce branduri de machiajuri imi recomandati?

3
Răspunde Raportează
Vasionicasg
în 22 Aprilie | Vasionicasg întreabă:

Salutare, am și eu o problemă cu barba, am 19 ani și am părul blond și încerc să- mi las barba, dar întâmpin o problemă. Pe laterale și în partea de mai jos îmi crește, dar nu pe toată...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anomin7718819
în 22 Aprilie | Anomin7718819 întreabă:

Bună TPU, mai e puțin și vine vara și am niște pete maronii picioare lăsate de țânțari pentru ca mă scărpinam până îmi dădea sângele și am rămas cu aceste pete groaznice. Imi puteți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andraandr
în 22 Aprilie | andraandr întreabă:

Niște benzi depilatoare pentru mâini, girls? La început foloseam crema depilatoare, dar după 4 zile firul meu creștea 0, 5cm...Recent am cumpărat niște benzi depilatoare cu ceară pentru corp...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
xsamy4
în 22 Aprilie | xsamy4 întreabă:

Salutare, detin o pereche de jordan 4 university blue, sunt un material foarte pretențios, si se murdăresc rapid, ca un fel de piele întoarsă, chiar nu stiu cum sa ii curaț. Cu apa mi s- a spus...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
denisa619
în 21 Aprilie | denisa619 întreabă:

Buna, vreau sa merg la solar pentru prima data dar nu stiu catava chestii, trebuie sa imi fac o programare? imi setează fetele cat timp voi sta acolo?

3
Răspunde Raportează
alinaeli15
în 21 Aprilie | alinaeli15 întreabă:

Bună, cum să fac să-mi crească părul mai repede? Ce îmi recomandați? Vă rog ajutați-mă.

2
Răspunde Raportează
cnv2829
în 20 Aprilie | cnv2829 întreabă:

Bună! Ce părere aveți de pudra Fit me de la Maybelline nuanță 090(cea translucenta)? Am văzut atat recenzii pozitive, cât și negative în legătură cu ea.

1
Răspunde Raportează
rya79
în 18 Aprilie | rya79 întreabă:

Bună! Cine se descurca la păr, poate ma ajuta și pe mine. Am avut parul blond platinat, apoi am pus nuantator rosu peste, apoi vopsea neagra. În timp, s- a dus nuantatorul și mi- a rămas un gri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
EvelinaRusuuiiiu
în 18 Aprilie | EvelinaRusuuiiiu întreabă:

E cineva care se pricepe la par ca sa imi zica si mie ce ar trebui sa fac ca sa ma fac blonda. Am avut parul decolorat, dupa m- am vopsit roșcată de vreo 4 ori iar dupa bruneta deci ca sa intelegeti...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alexxandra2000
în 17 Aprilie | Alexxandra2000 întreabă:

Am 1, 65 de cm si 71 de kg şi nu ştiu de ce dar am impresia ca sunt grasa şi ma simt grea mai ales cand alerg sau fac sport.Cate kg ar trebui sa dau jos ca sa arat cât de cât mai bine? am 25 de...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Johnnydpp
în 15 Aprilie | Johnnydpp întreabă:

Salutare! Cine îmi poate recomanda locuri de unde se cumpără cămașă cu butoni? Am mers prin Mall și n-am găsit în niciun loc

3
Răspunde Raportează
Alex10092003
în 15 Aprilie | Alex10092003 întreabă:

Bună ce parfum bărbătesc ați recomanda unul care să miroasă frumos și să persiste ce model și de pe ce site?

5
Răspunde Raportează
1?tefania6
în 15 Aprilie | 1?tefania6 întreabă:

Bună! Vreau să imi fac un wavy perm, în Iasi, dar nu stiu unde? Stie cineva un salon care face așa ceva?

3
Răspunde Raportează
Alex10092003
Întrebare recomandată în 14 Aprilie | Alex10092003 întreabă:

Bună, care este diferența și care este mai bună esența de parfum, apă de parfum, apă de colonie și apă de toillet?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie |

Bună, ce parfum recomandați cu esență de parfum, apă de parfum, apă de colonie sau apă de foileton?

6
Răspunde Raportează
Cineva2468
în 14 Aprilie | Cineva2468 întreabă:

Bună, deci efectiv am început sa îmi rod unghiile.Și totuși nu vreau sa arate urât roase. Cum aș putea să accelerez creșterea im mod natural? Unele idei le- am văzut le google. Vreau adică în...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
trapezwhat
în 13 Aprilie | trapezwhat întreabă:

Salutare, am avut cret permanent, mi s- a facut niste goluri de chelie si nu este GENETIC, ce ar trebui sa fac sa ma duc la dermatolog, cum sa procedez? Am doar 16 ani si n- am nicio idee, oare exista...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Andreea0704
în 13 Aprilie | Andreea0704 întreabă:

Pentru fetele care se ocupa de gene: ieri la ora 18 am fost la o doamna sa- mi aplice gene 2d- 3d, lucrarea foarte frumoasa, doar ca azi dimineață când m- am trezit am observat ca îmi cădeau la ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Carlo98
    trimisă acum 12 ore

Carlo98 întreabă:

Salutare...Cat costa sa iti faci viza pentru America?, dar nu ca turist aia de stat mult adica ani de zile sa lucrezi nu doar ca turist Sa poti ramane
    16 răspunsuri
  • newaccountbye
    trimisă acum 3 ore

newaccountbye întreabă:

Salutare! La 18 ani vreau sa plec singur? intr- o excursie organizat? in loc de a mi serba majoratul, iar pana acum nu am fost niciodata pe o insula. Mi- ar pl?cea pe timp de iarna o locatie c?lduroas?...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă pe 11 Mai

VulpeaDinUmbra întreabă:

Vreau sa imi cumpar o cratita fara ulei insa nu ma prea pricep.. De care trebuie sa cumpar? M ar ajuta si niste linkuri
    12 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 11 Mai

LisaJulie întreabă:

Care sunt vaccinurile recomandate sau obligatorii pentru a putea c?l?tori n unele ??ri de exemplu din Africa sau America Latina? La unele vaccinuri nici nu ?tiu dac? po?i avea acces la noi in ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.577.239
  • Întrebări: 3.944.569
  • Răspunsuri: 17.599.842
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
Cele 7 minuni ale lumii antice

Cele 7 minuni ale lumii antice

Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice

Start quiz
Categorii