| tzus a întrebat:

.care este cel mai bun autobronzat? Sunt periculoase? Cum se foloseste? Funda * promit!

Răspuns Câştigător
| callie2 a răspuns:

Cel de la Avene(se gaseste in farmacii) e ok, plus ca are o culoare mai inchisa dar nu portocalie. Momentan folosesc de la St. Tropez si sunt cele mai bune:d

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi pe un bronz natural, lasă chimicalele.
Îți aplici pe piele cremă fotoprotectoare, 50+ și faci băi de soare, dimineața și seara, exclus în orele de vârf, hidratare (apă plată, iaurt).
Pa, pa.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Incearca de la Gerovital insa mare grija la aplicare. Sa aplici in straturi fine, egale...risti sa apara pete.

| Finetti1313 a răspuns:

Nu sunt periculoase. Ai grija sa il lasi sa se usuce foarte bine, apoi, la sfarsitul zilei sa il indepartei bine. Eu folosesc acum un autobronzant de la Gerovital Plant si este foarte bun! Cel mai multumita am fost de Garnier si Gerovital Plant.
Nu lasa urma si ai grija se aplici uniform.
! De preferat nu folosi pe gat sau incheieturi. Daca este nevoie aplica un strat subtire si lasa sa se usuce bine pentru a nu lasa pete inestetice de la apa sau transpiratie. (se mai intampla) happy Iti recomand un garnier. Sfat: Ia-ti produse de calitate pentru ca rezista mai mult, e mai sanatos si arata mult mai bine!
funda? puppy dog eyes

| coco4000 a răspuns:

Eu iti recomand autobronzatul de la Bioderma este foarte bun am unul in casa chiar acum... Nu te va dezamagi