| missoty94 a întrebat:

Poate pare aiurea intrebarea, dar...totusi:Mai e-n tendinta bretonul acum, sau parul peste cap se poarta mai mult?

5 răspunsuri:
| Biank_8453 a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa te tunzi asa cum iti sta mai bine. ca e la moda ca nu e la moda bretonul, tunde-te cum te avantajeaza pe tine! poti de exemplu sa iti faci breton "pentru ca e la moda" si sa nu iti stea bine, sau invers. deci cere parerea cuiva care e sincer si sa iti spuna cum ti-ar sta mai bine. p. s.:nu trebuie sa fii ca toate, daca celelalte au breton nu inseamna ca si tu trebuie sa iti faciwinking. Salutari! pa, pa

| ladybug11 a răspuns:

Nu cred ca acesta poate fi un trend...

depinde de cum iti sta mai bine, nu neaparat de moda :d

Succes in alegerea cuafurii! :*

| schafer a răspuns:

Pffff eu cel putin cand vad o fata cu breton imi trage atentia... eu unul imi plac fetele cu breton

| Cristina_6129 a răspuns:

Saluttongue
permite-mi sa-mi exprim punctu' de vedere.intrebi de tendinta, adica de moda, nu? era o carte despre stil in care am gasit un citat care m-a marcat oarecum:"Moda poate fi cumparata, stilul e un har cu care te nasti.". nu stiu tie, dar mie mi se pare chiar adevarat.adica nu trebuie neaparat sa faci ce presupune moda.trebuie sa-ti stea relativ bine si sa iti placahappy

| Jasmine_5056 a răspuns:

Se poarta si bretonul si parul peste cap.Important sa iti stea tie bine.