Ai cerut o parere, uite parerea mea: e si normal sa vrei sa arati cat mai bine, intri la varsta pubertatii si e de asteptat sa intre si machiajul in discutie, dar daca vrei sa arati mai bine, imbraca-te finut, aranjaza-ti parul altfel, dar nu machiaj, e inca prea devreme
Bună!
Da, este prea mult...la vârsta ta e indicat să foloseşti un strugurel/luciu de buze şi atât! Atunci cele de 20 de ani, ce să îşi mai facă, dacă de la 12-13 ani te machiezi astfel?
Până la urmă, fiecare face ce vrea, nu? Dar vei fi privită cu alţi ochi, într-un mod negativ, de oamenii cu capul nu tocmai sec.
E interesant faptul că generația asta începe să se maturizeze mult prea repede!
La 12 ani ai tăi, m-aș interesa mai mult de școală decât de modă și chestii legate de machiaj!
Iar pentru a-ți răspunde la întrebare: nu e tocmai fascinant să te machiezi de la o vârstă atât de fragedă!
Ma interesez si de scoala, am terminat cu prem I anul trecut, dar in timpul liber e problema mea. Si nu inteleg la asta cu moda, ca sa zicem ca machiajul strica, dar moda ce strica, creierul?
Dar de ce vrei sa te machezi?! Mie sincer mi se pare o prostie, ok da! te duci la o petrecere, banchet sau etc da, si eu ma machez dar la scoala sau afara si etc?in primul rand iti strici tenul! Am si eu colege au o tona de fond de ten pe fata! Si chiar nu le inteleg dar in fine problema lor!
Hmm...referitor la intrebare, sunt culori care ies in evidenta nu crezi? cel putin pe noi nu le lasa, daca avem chimie sau mate si te prinde machiata "strident"te trimite la baie sa te speli
Aveti noroc, pe noi ne trimite direct acasa
E și prea mult și nepotrivit și vulgar. Un luciu de buze e mai mult decat suficient pentru vârsta ta!
Nu o lua in nume de rau, dar nu are sens sa te machiezi la scoala. Ok, la o nunta/iesire la un suc/ zi de nastere chiar merge sa te machiezi cum ai zis mai sus.
Stiu ca vrei sa fii frumoasa si sa impresionezi pe cineva. DAR daca te machezi nu esti mai desteapta..eu zic sa pui mana pe carte ca ai timp toata viata de baieti si de machiaj, ohohoooo...o sa te saturi..copil nu vei mai fi, deci profita
O sa iti strici tenul daca te machiezi de la varsta asta. Ce e natural e frumos. Da-te cu un rimel, daca vrei neaparat sa te dai cu ceva. Si scoate-ti creionul negru din trusa! Creionul negru NU se foloseste pentru machiajul de zi, ci pentru machiajul de seara. Poti sa mai incerci si ceva apropiat de culoarea pielii, ca sa nu sara in evidenta. Putin maro, auriu sau portocaliu deschis (piersica) ar fi potrivite.
Nu are rost sa te machiezi asa de devreme...ti se strica tenul. Plus ca la scoala e nepotrivit...de la a8a in sus