Aranjeaza-l pe o parte... daca ai breton mai lung de exemplu, ca mine, eu imi fac carare pe u parte, si bretonul il prin cu a agrafa. ceva. Fac ''bucla'' asta mai umflata, arata foarte bine, si il tapez putin la spate, in varful capului.Incearca si tu
http://www.topcoafuri.ro/coafuri-femei/coafuri-par-lung?pid=3063
Bună!![]()
@Pingu :
Tipule, de data asta nu mă mai abţin şi-ţi dau o replică
: De ce le plac femeilor tipii cu părul mai lung? Oare pentru că sunt puţin mai sadice şi te trag de el în timpul "liber"?![]()
Ştii la ce mă refer.![]()
:p
Bye!
@Pingu:
Bună tipule!![]()
Măi, eu nu sunt perversă, îmi place să spun adevărul, iar eu te-am întrebat doar, sau vrei să te dau în judecată pentru abuz verbal?![]()
Da, şi eu am observat că avem foarte multe lucruri în comun. Ce, eşti invidios că în sfârşit există oameni care să-ţi semene la caracter în anumite privinţe?![]()
P. S.:Nu mi-e frică de tine!:-p
Să ştii că am o bâtă de 1 m acasă de lemn de stejar, aşa că nu ai cum să mă răneşti şi la propriu şi la figurat.:-p
Şi pervers eşti tu!
Depinde, daca doresti sa ai in continuare parul lung poti incerca sa il tunzi in scari, filat cu breton pe o parte(de ex.). Arata foarte bine asa. Dar daca doresti o schimbare mai drastica ai putea sa incerci o tunsoare bob, care este foarte la moda.
Sper ca ti.am fost de ajutor.
Te pot ajuta eu:d:d:dlucrez in salon de cuafura...numai ca nu stiu cum arati un id ai? pup