Parul lung este alegerea cea mai buna pentru o fata rotunda, deoarece alungeste forma fetei. Ti se potrivesc: parul foarte drept, buclele naturale ce incep dedesubtul barbiei, coada de cal, coada impletita lateral si onduleurile spirala. De asemenea, poti apela si la trucul cerceilor: evita cerceii rotunzi si poarta cercei lungi, candelabru, care iti lungesc fata. Acelasi efect de alungire il poti obtine si prin machiaj, folosind nuante contrastante de fond de ten care adauga umbre si creeaza iluzia unor pometi mai lungi, dar daca vrei poti incerca un bob lung(parerea mea):*
Parul tapat da lungime si volum parului mai ales daca ai capul rotund. Coafura asta mi-o fac zilnic.
Parul lung este alegerea cea mai buna pentru o fata rotunda, deoarece alungeste forma fetei. Ti se potrivesc: parul foarte drept, buclele naturale ce incep dedesubtul barbiei, coada de cal, coada impletita lateral si onduleurile spirala. De asemenea, poti apela si la trucul cerceilor: evita cerceii rotunzi si poarta cercei lungi, candelabru, care iti lungesc fata. Acelasi efect de alungire il poti obtine si prin machiaj, folosind nuante contrastante de fond de ten care adauga umbre si creeaza iluzia unor pometi mai lungi, dar daca vrei ceva mediu poti sa iti faci un bob lung. (parerea mea) sper ca te-am ajutat:*
anonim_4396 întreabă: