| anonim1808 a întrebat:

Maine plec la manastire si nu stiu cum sa ma imbrac pentru ca afara este inorat dar nu ploua. va rog dati-mi niste sugestii pentru imbracaminte.multumesc

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Avand in vedere ca te duci la manastire, nu in club sau la o plimbare in parc, iti recomand sa te imbraci decent, fara decolteuri adanci, fuste sau rochii mini, pantaloni stramti, machiaj strident, accesorii XXL ori unghii false. Tinand cont si de vremea destul de rece si posibil si ploiioasa de maine, iti sugerez urmatoarea tinuta: o rochita de lungime medie si pe deasupra sa porti un bolero sau un sacou cu maneca 3/4 ori lunga, pentru a nu fi cu bratele descoperite pe o vreme rece. In picioare poarta o pereche de balerini pentru a nu te obosi cu tocurile pentru ca, probabil, vei sta mult in picioare si vei merge pe jos. Asorteaza-te cu o poseta de dimensiuni medii din piele mata, intoarsa sau o combinatie intre aceste doua, o pereche d ecercei micuti, un lantisor cu pandativ si un inel de aur sau argint, toate discrete si de bun gust. Machiaza-te, daca tii neaoarat, la macchiaj, cat mai natural:un gloss si putin fond de ten, daca ai cv probleme pe fata, precum si un fard f discret de pleoape mi se par de ajuns. Lasa-ti parul liber pe spate, iar manichiura fa-ti-o intr-o culoare deschisa: bej, crem, roz ori un lila f pastelat, depinde acum de culorile pe acre le folosesti si in restul tinutei.

4 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

O fusta sau o rochita care sa-ti acopere putin genunchii. Iar daca ploua, poti sa iei o jacheta sau un pulover mai subtirel, cu nasturi. Wtf? Blugi la manastire. Blugi si hanorac se poarta cand mamanci seminte cu fetele in scara blocului.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Blugi, bascheti, un tricou si hanorac deasupra.

| BogdaneluluI a răspuns:

Asta etse a 70000 a intrebare de pe Beauty & Fashion. Felicitari!

| sua01 a răspuns:

Iati o pereche de blugi..cu niste tenesi sau adidasi, cu un tricou si un hanorac...in caz ca se face mai frig.ia-ti si o geaca