| LaLaLea a întrebat:

Buna TPU... vreau si eu niste sfaturi cu ce sa ma imbrac luni ( apropo nu imi pun uniforma)...deci ce imi pun?

Răspuns Câştigător
| tesss a răspuns:

Eu prefer blugi stamti cu niste tenesi cu o bluza preferabil din takko sau sprider si cu o geaca de toamna din piele care mi-am luat-o din pinky logic dar nu oi fi de cla intai sa iti pui uniforma

12 răspunsuri:
| AnnePlatt a răspuns:

O tinuta clasica...O pereche de blugi sau pantaloni negri o curea ingusta cu o camasa deschisa la culoare, iar in piciore balerini.

| AndreeaCeMaiZici a răspuns:

Eu zic sa te imbraci in ceva decent. Niste blugi pantaloni scurti lungi largi stramti si un tricou maieu camasa la fel. Sau poti incerca o rochie dar sa nu fie prea decoltata si nu mai sus de genunchi cu mult...Eu de ex ma imbrac intr-o bluza crem cu volanase si pantaloni violet unul mai inchis dar nu foarte si niste accesorii...Nu te stofolca prea mult decat daca intri la liceu sau in clasa a 5a. Eu intru la liceu si cred ca in ce ma imbrac nu o sa fiu nici o piti si nici o tarancuta.Bafta!

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Hmm eu o sa ma imbrac in un top lung pana la fund si cu o pereche de colanti mie imi place big grin

| toteu01 a răspuns:

O pereche de blugi negri o camasa alba sau si o vesta neagra happy

| tesss a răspuns:

Pai niste tenesti blugi stamti bluza preferabil din takko sau sprider cu o geaca de piele de toamna am luat-o din pinky lool doar nu oi fi clasa intai sa iti pui uniforma

| tesss a răspuns:

Ms pentru funda

| Bubbchac a răspuns:

Hmm... O pereche de jeansi colorati, un tricou mai lung, haios, skateri si... cam atat. thinking Eu stiu ca asa ma imbrac. laughing

| Chu a răspuns:

Buna uite aici gasesti postarea pentru tinuta de scoala
www.tu-adolescentul.blogspot.com

| TinkerbellM a răspuns:

Buna... Eu as opta avand in vedere ca vine toamna la niste blugi, un tricou, un hanorac, { sau o bluza }, si niste tenesi sau adidasi. big grin Succes la alegerea tinutei.

| alecsa921 a răspuns:

Daca vrei ceva sport :niste blugi cu un tricou, si cu niste bascheti sau tenesi la alegere! daca vrei ceva mai glamour imbraca-te cu niste blugi roz daca ai si un tricou cu sclipici sau cu paiete.in picioare ai putea sa-ti iei niste tenesi mai comozi cu sclipici. bafat sper ca ti-am fost de folos

| Mariiiiiiia a răspuns:

Buna! Eu imi i.au o bluza gri putin dekoltata cu maneki 3 sferturi, blugi si in picioare niste pantofi cu toc de 7 cm...
Mie imi plk mult:*

| bella7000 a răspuns:

As spune niste blugi stramti o bluza cu maneca lunga oleaca mai decoltata si niste cizmulitze de alea crosetate si o geanta...de aia de pus pe umar ac de plaja...o sa arati super cool!