Eu prefer blugi stamti cu niste tenesi cu o bluza preferabil din takko sau sprider si cu o geaca de toamna din piele care mi-am luat-o din pinky logic dar nu oi fi de cla intai sa iti pui uniforma
O tinuta clasica...O pereche de blugi sau pantaloni negri o curea ingusta cu o camasa deschisa la culoare, iar in piciore balerini.
Eu zic sa te imbraci in ceva decent. Niste blugi pantaloni scurti lungi largi stramti si un tricou maieu camasa la fel. Sau poti incerca o rochie dar sa nu fie prea decoltata si nu mai sus de genunchi cu mult...Eu de ex ma imbrac intr-o bluza crem cu volanase si pantaloni violet unul mai inchis dar nu foarte si niste accesorii...Nu te stofolca prea mult decat daca intri la liceu sau in clasa a 5a. Eu intru la liceu si cred ca in ce ma imbrac nu o sa fiu nici o piti si nici o tarancuta.Bafta!
Hmm eu o sa ma imbrac in un top lung pana la fund si cu o pereche de colanti mie imi place
Pai niste tenesti blugi stamti bluza preferabil din takko sau sprider cu o geaca de piele de toamna am luat-o din pinky lool doar nu oi fi clasa intai sa iti pui uniforma
Hmm... O pereche de jeansi colorati, un tricou mai lung, haios, skateri si... cam atat.
Eu stiu ca asa ma imbrac.
Buna uite aici gasesti postarea pentru tinuta de scoala
www.tu-adolescentul.blogspot.com
Buna... Eu as opta avand in vedere ca vine toamna la niste blugi, un tricou, un hanorac, { sau o bluza }, si niste tenesi sau adidasi.
Succes la alegerea tinutei.
Daca vrei ceva sport :niste blugi cu un tricou, si cu niste bascheti sau tenesi la alegere! daca vrei ceva mai glamour imbraca-te cu niste blugi roz daca ai si un tricou cu sclipici sau cu paiete.in picioare ai putea sa-ti iei niste tenesi mai comozi cu sclipici. bafat sper ca ti-am fost de folos
Buna! Eu imi i.au o bluza gri putin dekoltata cu maneki 3 sferturi, blugi si in picioare niste pantofi cu toc de 7 cm...
Mie imi plk mult:*
As spune niste blugi stramti o bluza cu maneca lunga oleaca mai decoltata si niste cizmulitze de alea crosetate si o geanta...de aia de pus pe umar ac de plaja...o sa arati super cool!
Andreimihaitaureete întreabă: