| Bubz a întrebat:

BUNA! Un aliment minune pentru slabin pe timpul veri?

Răspuns Câştigător
| Kristina_3133 a răspuns:

Buna! Inearca pepenele rosu sau grephul! Pepenele rosu are 90% apa si este foarte buna pentru slabit, la mine a functionat.De asemenea grephul are vitamina C care arde grasimea.Mananca la micul dejun, pranz si cina o jumatate de greph sau un pahar de suc de greph neindulcit! Sper ca te-am ajutat! Te pup si succes!

5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Oricum pe timpul veri si corpul ne cere mai multa apa, slabitul minune 3-4 litri de apa consumat zilnic, lichid necesar pe care il putem prelua de la pepenele rosu in plus de asta este satios si hranitor, impusti 2 iepuri dintr-o data (vitamine si slabire), grepfruitul mancat cu jumate de ora inainte de ora mesei ori sucul acestuia, este foarte bun la slabit, chiar in diete e recomandat. 3 grefe consumate in fiecare zi ai deja garantata slabirea. Gratarul de piept de pui, salatele cu ulei de masline si sucul de la lamaie, fructele de sezon care pot inlocui dulcele toxic din comert, din cand in cand putem scapa si o inghetata, desi o putem face si acasa, gasesti pe net retete destule si in ultimul rand miscarea, inotul, alergarile, mersul pe bicicleta. Spor!

| Anche a răspuns:

Bea ceai de papadie dimieata si seara cate o cana! Reduce pofta de mancare si asa poti slabi! Si fa miscare! Am citit despre ceai de papadie in revita OK! succes!

| Anonim69 a răspuns:

Apa e o resursa minune pentru a slabi.

| SimonneBX a răspuns:

Incearca fasole verde, prietena mea asa face cand vrea sa mai slabeascawinking
Succes!

| Babushka a răspuns:

Pepenle rosu contine foarte multa apa.

Întrebări similare