| Bubbleh a întrebat:

Bunna` tongue paii am maii multee intrebarii :

1.Cu ce sa imi dau pe gat pentru ca mi.au aparut multe bubite de la un spray ( SHE... is sweet! )?

2.Slabesti daca sari coarda?

3.Cum sa. i zic frizerului sa-mi fileze parul ca sa fie ca parul` de emo?

4. Ce filme cu adolescente, shopping, highschool ceva de genu stiti?

5. Ce sa fac ca sa-mi mearga IMVU? Ca intru in "IMVU Installer Setup" apoi zice " Extract: error writing to file C:\DOCUME~1\ovix\LOCALS~1\Temp\nsxC9.tmp\conduit-left.bm p" Ce sa faccc? crying

atat laughing mersii shii fundOaiee pentru cei care rasp la macar 3 intrebarii; x

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Am patit si eu. M-am dat cu o crema...Am uitat cum se cheama.in finee...
2.am slabit 5 kg intr-o luna (minim 100 sarituri pe zi fac eu)
3.nu stiu...
4.nu stiu.
5. E virusat pc/nu mai ai loc in pc/incearca peste 3 zile...(asa am facut eu)

| Mangoo a răspuns:

Salut!

1. Niciodata nu aplica pe propria piele orice, ai tot timpul grija la calitate, este cea mai importanta. Pentru a scapa de bubite poti sa te speli in fiecare zi, sa ai grija sa nu ajunga mizeria pe zona afectata, nu purta esarfe, lasa-ti gatul sa "respire", altfel vei avea mai multe bubite, nu folosi creme cu disperare, cum ai facut cu parfumul.

2. Da cele mai convenabile exercitii sunt alergatul, saritul coardei si abdomenele.

3.Esti fata, (cred) du-te la coafor, acolo personalul este mai experimentat. La frizer sar pute sa ai surprize (am patit-o cand eram mica)

4. Felinele, Viata ca o petrecere.

5. Sorry nu joc imvu

pa:X

| Fllorentina a răspuns:

1. Incearca remedii naturale cum ar fi : mierea :X[ajuta emorn de mult, de asemenea si in cazul cosurilor]

2. Normal ca poti slabi daca sari coarda!:*

3. Du-te la coafor si ii spui ce doresti in caz ca nu intelege acolo sunt cataloage sau reviste unde sigur gasesti ceeea ce doresti! [ ii arati poza. si el/ ea te va dunte ca in poza]

4. Stiu foarte multe big grin

5. asta nu stiu laughing

bafta :* >:d