Dacă altii au de ce sa nu aiba si el?
Nu poti face nimic indiferent cat ai vrea, fiindca barba crescand HORMONAL in functie de dezoltarea ta fizica cat si mostenirea genetica de la tatal si bunicul tau.
Nu exista aproape nicio solutie. Singura chestie care face parul sa creasca este gel cu dezoxiriboza. Dar ma indoiesc ca poate face sa apara fire de par noi unde n-au fost niciodata.
Iar rasul ca sa creasca parul e o superstitie.
Iar minoxidilul ajuta, e adevarat, dar nu aplicat pe piele, ci luat ca pastila pe cale orala. Iar asta poate avea efecte secundare insemnate. De aceea nu recomand asa ceva fara discutii serioase cu medicul.
Iar intrebarea daca face sa apara fire de par unde nu fusesera niciodata revine.
Minoxidilul opreste caderea parului produsa de DHT.
Minoxidilul oprește căderea părului produsă de DHT. Adică la bărbații în vârstă. Minoxidilul nu produce noi fire de păr și nu regenerează firele de păr moarte.
D-ribose de la Cellativa. Amesteci 10 grame cu jumătate de ceasca de apa si dai pe zona unde vrei sa creasca parul.
Parul facial e aproape 100% determinat genetic.
PS: Uleiul de ricin face parul sa creasca mai repede, dar nu mai des.
Asteptam... Ai macar mustata pe care daca o razi creste la loc in maxim o saptamana?
Uleiul de ricin stimulează îngroșarea și creșterea părului facial.
Uleiul de ricin este de asemenea considerat ca fiind un laxativ puternic, numa' bun dacă vrei să te caci cu stropi.
Ignoră răspunsurile anterioare, sunt niste obosiți care inloc sa îți dea o soluție, se apuca să te judece că de ce să creați barba
, cretini. Cel mai simplu, eficient și rapid mod sa crești barba e să folosești minoxidil soluție tropicală. Caută despre ea pe net, pe chatgpt, YouTube, pe unde mai vrei că sa îți faci o idee despre ce vorbesc și să afli că nu e vrăjeală, eu am folosit in trecut pentru că aveam probleme, efectiv nu îmi creștea sau îmi creștea cu goluri, are efect semnificativ, crede-mă. Daca combini soluția plus un derma roller, o sa ai efectele și mai rapide. Primești si o pipetă de 1ml, în funcție de unde cumperi soluția, era un site ceva cu "gyb" acolo găsești mai multe produse plus explicații, incepi inițial cu 0.5ml, aplici pe zonele unde vrei barba, de 2x pe zi la un interval de 8h, iar după o săptămână, 2, după ce se obișnuiește piele cu soluția, urci la 1 ml. Daca mai ai întrebări, scrie-mi in privat. Succes.