Ai putea sa:
1.Sa ti-l intinzi cu placa de par si asa iti va parea mai lung
2.Sunt tot felul de sampoane pentru cresterea parului (du-te la o farmacie si intreaba>.)
fundita?
Buna![]()
Deci in primul rand parul tau are nevoie de ingrijire
1. poti incerca niste produse folosite de dermatolog
2. Sa il ti inpletit...parul inpleitit creste mai repede![]()
3. Daca este ros la varfuri sa il tai![]()
Parul cu cat este mai ros la varf cu atat creste mai putin si mai greu
4. Sa reduci folosul de placa indulator si alte lucruri de genu asta![]()
Lasal natural
Daca vrei sa iti creasaca parul fa-ti o masaca din:cateva picaturi de ulei de ricin(il gasesti la farmacie),cateva picaturi de ulei de masline, un galbenu stiu de ou si vitamina A(la fel cateva picaturi care o gasesti tot la farmacie). Toate le amesteci intr-un bol si aplici la radacina parului, o data pe saptamana.Un tratament la par se face minim 3 luni ca sa se vada rezultatul.Il si indeasa, creste si ii da un aspect mai sanatos. O spun din proprie experientza. :*
Cresterea parului depinde de persoana care te-a frezat ultima data,, la mine spre exemplu,ma frezat cineva pe care nu cunosc,adica la frizerie,nu-mi crestea parul asa repede precum m-a frezat o prietena de data aceasta. cauta pe cineva care tine la tine si iubeste sa frezeze chiar daca nu practica acesta meserie, si roag-o sa-ti frezeze putin capetele, nu cu mult, vreo 2 cm,,,ti-o spun din proprie experienta,,,sampunurile scumpe nu ajuta,poate cu ceva sucuri ierburi,cum ar fi musetelul, romanita urzica sau patlagina, chiar si aloe,,,, bafta!
Si eu... :-<
Am pus si eu aceasta intrebare...raspunsurile sunt foarte folositoare mai ales a lui NoName;)
http://www.tpu.ro/......ai-repede/