Nu, draga mea! este un neadevar! papila dermica aflata intr-un fel de buzunar al epidermei scalpului este responsabila de cresterea parului... cu cat ea este mai bogat vascularizata cu atat cresterea parului este mai accelerata. Tocmai de aceea, pentru un par sanatos, se recomanda masajul scalpului sau perierea parului caci acest masaj stimuleaza circulatia in vasele care vascularizeaza papila.
Eu n-am auzit de asa ceva. In cazul asta, pana la Revelion, voi calca pe el, daca il tin permanent prins in coada? hm...nu prea-mi vine sa cred.
Da, este adevarat.
Stiu din proprie experienta![]()
Nu stiu exact motivul, dar asa e.
Pupiciiiii:X
Am mai auzit si eu asta.eu stiam ca daca dormi cu el prins intr-o coada impletita iti creste mai repede dar nu prea cred in lucrurile de genu asta.
Nu stiu daca este mit sau adevar insa este folositor, seara inainte de culcare mereu ma pieptan si imi prind parul in coada impletit, diminetza sau cand ies din casa, il desfac, il pieptan, are o forma frumoasa usor udulata, si este mult mai usor de pieptanat, deci pierd mai putine fire de par. de asemenea sa stii ca mie una imi pare ca ajuta si cresterea in ultimul an parul meu a crescut mult mai repede asa decat lasat liber cum dormeam de obicei
Pff. este adevarat. stiu si eu.
M`am tuns odata cu o prietena. aproape aceiasi lungime... iar ea si-a tinut parul`l prins toata vara iar eu nu prea... doar cateodata. si il are mult mai lung decat al meu
Nu, cresterea parului nu este influentata de coafare sau modul in care il prinzi.In mod sigur, insa, daca il tii prins foarte strans iti va pica mai mult.(testat)
Bine inteles ca nu, dar daca iti piepteni parul des si mananci fructe o sati cresa repede
Nu cred ca este adevarat.am auzit si eu despre chestia asta dar nu prea pare adevarat.parerea mea
Da este adevarat! Pentru ca daca ai parul desfacut umblii cu mana in el si se toaca, creste mai greu deoarece este foarte mult si nu intra aer de ajuns in el si nici lumina.Este adevarat ca daca iti prinzi parul el creste mai repede pentru ca nu te mai gandesti daca iti sta bine si nu mai dai cu mana plina de microbi prin el.Asa cum il prinzi de la bun inceput asa iti va sta toata ziua si nu mai trebuie sa te uiti in oglinda "vai trebuie sa il fac nu stiu cum"si iar bagi mana si se toaca cu timpul si creste foarte greu. fundita? pup
JesusIsOurSavior întreabă:
Rock567 întreabă: